Let’s play!

Aproape orice adult este nostalgic dupa jocurile copilariei… Atunci fa-i o invitatie la joaca!

425 lei

Compare

 

Jocul este modalitatea prin care, atunci cand eram copii, ne-am dezvoltat imaginatia, ne-am testat abilitatile, ne-am pregatit pentru situatiile reale din anii ce au urmat. Odata cu avansarea in varsta, unii par ca au uitat bucuria de a se lasa prada imaginatiei si a unui scenariu nescris.  Altii, insa, au ramas cu tendinta de a intra imediat in acea stare ludica a copilariei, ori de cate ori se iveste ocazia.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru o persoana activa si jucausa sau chiar pentru un cuplu indragostit de viata, nu ezita sa oferi in dar un pachet de jocuri de “oameni mari”, inspirate din copilarie: evadari spectaculoase si jocuri cu palete, mingi si fluturasi.

Cine va primi acest cadou se va bucura, alaturi de o persoana draga, de:

 • o experienta completa de evadare din casa Mystery Rooms Escape, un loc cu adevarat misterios din Bucuresti:
  • vor incepe din Childhood – o camera care, contrar numelui, nu este o camera pentru copii dar poate sa fie refugiul pentru fiecare “om mare”. Aproape fiecare copil isi doreste cu nerabdare sa creasca si fiecare adult este nostalgic dupa copilarie. Aceasta este camera in care oamenii maturi redescopera micile placeri si jocuri ale copilariei, folosind insa inteligenta si experienta de viata dobandite de-a lungul timpului. Timp de o ora, multe jocuri si puzzle-uri sunt menite sa stimuleze inteligenta si logica si sa readuca amintiri dragi din copilarie, dar asta nu inseamna ca va fi usor de evadat!
  • vor continua experienta in Journey, una dintre camerele cu cel mai ridicat nivel de dificultate! Un prieten plecat intr-o calatorie pentru a cauta comori nemaivazute le va solicita compania, atunci cand vor fi gata de aventura, pentru a face marile descoperiri impreuna. Vor trebui sa infrunte provocarile intalnite, sa intre intr-o lume misterioasa, sa descopere mesajele secrete lasate special pentru a le ghida drumul si a le oferi ajutor! Provocari vor fi la tot pasul si numai impreuna le vor putea depasi in timp util, fiecare contribuind la reusita finala.
 • Dupa atatea provocari ale inteligentei, logicii si perspicacitatii, urmeaza alte jocuri de data asta intr-un ritm alert si plin de adrenalina, in cel mai mare club de squash din Romania, cu dotari ultra-moderne: Aerosquash Baneasa:
  • mai intai o ora intensa in care vor rememora jocul cu fluturas al copilariei: badminton, testand cat de mult si-au imbunatatit reflexele si viteza de reactie intre timp
  • apoi o sesiune in care vor descoperi beneficiile unui sport vechi de peste 150 de ani: squash. Acest sport necesita forta, putere de concentrare, viteza, agilitate si antrenament cardiovascular. Testele comparative de antrenament fizic si cardiovascular efectuate pe sportivi profesionisti din diverse discipline arata ca squash-ul este sportul cel mai potrivit a fi practicat si cel care raspunde cel mai fidel cerintelor de mentinere a sanatatii, pe langa faptul ca pe parcursul unei ore de antrenament se consuma aproximativ 1.400 de calorii.
 • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are ca si componente principale: o ora pentru a evada din camera Childhood cu indicii, o ora pentru a evada din camera Journey cu indicii, o ora de badminton si o sesiune de 1 ora de squash, toate valabile pentru 2 persoane.

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Escape Room

Mystery Rooms Escape

Adresa: Bdul. Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti
Program: Luni – Duminica 11:00 – 21:30

Durata: 60 minute / camera
Camere: Childhood si Journey
Numar persoane: 2

Jocuri Cu Palete

Aerosquash Baneasa

Adresa: sos. Bucuresti-Ploiesti, km 8, Sector 1 (in spatele magazinului IKEA din Complexul comercial Baneasa)
Program: Luni – Vineri 08.00-23.00 si Sambata – Duminica 08.00 – 23.00

Durata: 60 minute / sesiune
Sporturi: o sesiune de Badminton + o sesiune de Squash
Numar persoane: 2

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Let’s play!”

Etichete: , .