cadou Drive and sail - complice.ro
Drive and sail

Un cadou pe val: o zi la bordul unei masini premium si al unui modern velier

4,100 lei

Compare

Cadou Drive and sail (o zi pe yacht si o calatorie la bordul unei masini premium)

Ce cadou mai potrivit decat o evadare din cotidian? Este asemeni unei vacante, doar ca nu este nevoie sa iti iei concediu. Te poti bucura de aer curat, natura, albastrul intinsei ape, prieteni, relaxare, intr-o singura zi petrecuta la bordul unui yacht.

Fie ca doresti sa petreci o zi romantica de neuitat in compania persoanei iubite sau o zi plina de distractie si aventura in compania prietenilor, pachetul-cadou iti ofera posibilitatea de a petrece timpul liber intr-un mod autentic si inedit. Totodata acesta reprezinta un cadou ideal pe care il poti darui unui cuplu de oameni dragi tie (nasi, fini, parinti, copii etc) sau unui grup de prieteni ce doresc sa petreaca o zi superba impreuna. 

Si pentru ca rasfatul sa fie total, cei ce se vor bucura de aceasta experienta, vor avea parte si de transport premium, la bordul unui autoturism marca BMW care ii va duce in portul unde este ancorat yachtul, iar la finalul acestei zile pline ii va readuce acasa.

 

Vrei sa oferi cuiva special o experienta completa de sailing? Alege pachetul cadou “Drive and sail” pentru momente memorabile si o senzatie unica de libertate!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • excursie de o zi la bordul unui superb si confortabil velier oferita in “complicitate” cu Mojo Sailing

In aceasta excursie se pot vizita cateva puncte de maxim interes ale litoralului romanesc: Portul militar, Santierul Naval Mangalia, statiunile 2 Mai, Vama Veche, Neptun, Capul Tuzla, Marina Eforie, Portul Constanta, Portul Turistic Tomis dar se poate si acosta in unul din porturile noastre: Tomis, Eforie Nord sau Limanu, avand la dispozitie unul din cele mai prietenoase veliere. Cine va urca la bord alaturi de maxim 9 prieteni va putea naviga chiar el / ea sau se va putea lasa pe mainile experimentatului skipper, urmand doar sa se relaxeze si sa se bucure de muzica si atmosfera unice pe care doar largul marii le poate genera. Se poate inota in marea curata si albastra din larg, se poate face plaja departe de ochii lumii, se poate pescui si cate si mai cate…

  • placerea de a parcurge in acea zi distanta dintre Bucuresti si litoralul romanesc la bordul unei masini premium marca BMW, la alegere dintre cele mai puternice masini existente in garajul complicelui nostru BMW Autocobalcescu.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

R​eprezinta contravaloarea celor 2 activitati: excursie de o zi pe Marea Neagra cu yachtul si transport premium la bordul unui autoturism marca BMW

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Excursie De O Zi Pe Marea Neagra Cu Yachtul

Mojo Sailing
Plecare: din portul Life Harbour Limanu
Sezon: 1 aprilie – 30 noiembrie
Nr participanti: max 10
Durata: o zi

Inchiriere Autoturism Marca BMW

BMW Autocobalcescu
Adresa: Splaiul Unirii nr 331, Bucuresti, sector 3
Program: luni-vineri 09:00 – 18:00; sambata 09:00 – 13:00
Nr participanti: max 4
Durata: o zi

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Drive and sail”