Look masculin: stil vestimentar si butoni cu amprenta

1.450 lei

Un cadou sofisticat si 100% personalizat: consultanta de stil masculin si o pereche de butoni de argint cu amprenta!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Pachet Look masculin: stil vestimentar si butoni cu amprenta (consultanta de stil masculin si o pereche de butoni de argint cu amprenta)

    De multe ori suntem tentati sa consideram si sa pretindem ca barbatii trebuie sa rasfete femeile. Atat cu cadouri, cat si cu gesturi sau vorbe de dragoste. Insa noi, atunci cand vine vorba despre rasfat si alinturi, credem cu tarie ca femeile si barbatii au drepturi egale. Astfel, o aniversare, o onomastica, o sarbatoare din an sau, de ce nu, o zi oarecare este prilej perfect pentru a rasfata un barbat special cu un cadou inedit si incantator. Si cel mai important: este un cadou 100% personalizat, perfect potrivit fiecarei personalitati masculine: consultanta de stil masculin si o pereche de butoni.

    Vrei sa surprinzi placut un barbat special din viata ta cu un cadou deopotriva stilat, util si inedit? Ofera-i in dar pachetul “Look masculin: stil vestimentar si butoni cu amprenta”. Cu siguranta il vei face sa se simta apreciat si rasfatat!

    Daca chiar tu esti acel barbat care doresti sa iti gasesti sau sa iti re/definesti stilul si garderoba, achizitioneaza acest pachet pentru tine insuti!

    Acest pachet consta din urmatoarele experiente:

    • o experienta online de stil masculin alaturi de Irina Markovits

    Pe parcursul a trei intalniri individuale online Irina va putea realiza o evaluare 360° a preferintelor tale stilistice, a tiparelor si obiceiurilor, a dorintelor si nevoilor vestimentare, dar si o evaluare a garderobei, a motivatiei, a profilului psihologic, a imaginii pe care o ai despre tine, a relatiei pe care o ai cu corpul tau si cu felul in care il imbraci. Veti reusi impreuna sa reconstruiti garderoba si sa aduceti tinutele tale cat mai aproape de stilul dorit si de ceea ce v-ati propus la inceput.  Bineinteles ca va fi intocmita si o lista de shopping a pieselor-cheie, a accesoriilor si detaliilor stilistice care sa iti reflecte noul stil pe care tocmai il conturati.  Si cu siguranta nu vor lipsi recomandarile personalizate si diferite tips&tricks.

    • o pereche de butoni din argint, cu amprenta, creati in atelierul MOOGU “Contemporary Jewellery” by Andreea Mogosanu

    In vederea amprentarii butonilor, cu amprenta proprie sau a unei persoane dragi, care vor fi realizati din argint 925, vei avea ocazia sa vizitezi intregul atelier si sa observi etape ale procesului de realizare a unor bijuterii unicat.

    MOOGU “Contemporary Jewellery” by Andreea Mogosanu este un atelier de bijuterii deschis in anul 2013, purtand in creatiile sale influente scandinave, reinterpretate prin filtrul creativ al Andreei. Piesele din atelier reflecta frumusetea ascunsa a vietii urbane prin forme naturale, profile precise, linii gratioase, fiind desavarsite in bijuterii simple si totusi surprinzatoare.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: consiliere de stil masculin si butoni de argint.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Stil masculin Irina Mrkovits | Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop | Nr participanti: 1 | Structura intalniri: 1. Discovery Call (aproximativ 60 de minute): Prima intalnire de lucru. Analiza, evaluare, explicatii. | 2. Primele recomandari (intre 60-90 de minute): A doua intalnire de lucru | 3. Recomandari complete si concluzii (aprox 60 minute): A treia intalnire
    Butoni De Argint Moogu | Adresa: Str Brezonianu nr 4, etj 1, ap 2, sector 5 | Program: luni – vineri: 12.00-19.00 | Nr participanti: 1 | Detalii produs: diametru 20mm si greutate aprox 14gr / Durata: max 7 zile lucratoare de la amprentare
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.
    Pentru cine?

    Ocazie

    , ,

    Locatie

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Look masculin: stil vestimentar si butoni cu amprenta”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente