Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Un cadou de la tine pentru… tine!

Stim cu totii cat de important este sa avem incredere in noi insine si sa investim constant in dezvotarea si bunastarea pe toate planurile. Cu toate acestea, de multe ori uitam ca trebuie sa avem grija de sanatatea fizica si psihica si nu gasim timp pentru a ne lua o zi libera de la activitatile cotidiene sau cateva ore in care sa facem ceva pentru suflet si minte. Dupa zile in sir in care ai petrecut mai mult timp la birou decat ar fi trebuit, iar stresul pare sa nu mai conteneasca, apare nevoia vitala de a te destinde si a lua o pauza de la tot. Astfel, astazi vom vorbi despre 3 idei de cadouri pe care ti le poti face singur pentru a te detasa de perioadele stresante. Desigur, poti alege orice activitate iti surade din lista de experiente disponibile pe site, insa ce iti vom propune cu siguranta iti va fi pe plac. In fond, ceea ce alegi ar trebui sa fie cadoul ideal avand in vedere ca te cunosti cel mai bine!

Putem gasi motivatia sub multe forme si avem cu siguranta nevoie de un tonus bun si determinare pentru a rezolva orice impediment apare zi de zi, insa cum actionam in momentul in care suntem cuprinsi de probleme ce par a nu se sfarsi si cum reusim sa ne recapatam increderea? De multe ori gasim resursele necesare in noi insine si ne putem automotiva, dar alteori ne pot inspira curajul, profesionalismul, pasiunea si dedicarea altor persoane. Iti poti incepe ziua de luni cu un cadou inedit: (re)fresh with Andrei Rosu – o intalnire inspirationala cu un profesionist care iti va imprima puternic dorinta de a fi increzator, de a te cunoaste mai bine si de a-ti depasi limitele.

andrei rosu_andrei lac_site

Persoanele aproape sufletului nostru ne fac mult mai puternici decat am crede. Acorda timp legaturii cu partenerul de viata si detasati-va impreuna de stresul zilnic cu o experienta completa: cadoul Love is in the air ce presupune zbor cu balonul cu aer cald, tratament SPA Romeo and Juliet si o cina romantica in restaurantul unui hotel de 5* – cam tot ce avem in vedere cand ne referim la cadouri speciale si inedite! Tot ce trebuie sa faci este sa iti eliberezi agenda, iar noi ne vom ocupa de toate detaliile si va vom pregati o zi perfecta!

Cadou Romantic weekend in Bucharest - complice.ro

Gaseste timp pentru relaxare! Nici macar nu este nevoie sa iti iei intreaga zi libera, ci iti poti prelungi dimineata pentru a te simti mult mai productiv in restul zilei. Invita colegul de birou la un mic dejun sanatos si o sesiune privata de degustare a celor mai speciale sortimente de cafea, intr-un loc cochet pe care il recomandam intotdeauna cu drag – Coftale. Gasesti experienta sub denumirea Good morning si face mai mult decat ceea ce promite: vei avea parte nu doar de o dimineata buna, ci de o zi intreaga excelenta!

 cadou Good morning - complice.ro

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu