Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Si toamna este sezonul experientelor!

Schimbarile sunt benefice si cu atat mai usor ne este sa ne adaptam cu cat facem din fiecare moment o traire intensa si gasim fericirea in cele mai mici lucruri. Vorbind despre schimbari, trebuie sa recunoastem cu totii venirea toamnei si pentru ca cei mai multi asociaza terminarea sezonului estival cu intoarcerea la rutina si zile mohorate, simtim nevoia de a veni in ajutor cu experiente care sa te ajute sa te distrezi la fel de des ca pe timpul verii. Partea buna este ca poti oferi aceste cadouri inedite unor prieteni sau persoane dragi tie si poti lua si tu parte la acestea alaturi de ei. Si toamna este sezonul experientelor!

Ritmurile toamnei

Acum ca ai reinceput activitatea ai nevoie de energie si determinare sa fii cat mai productiv in fiecare zi, iar terapia pentru diminetile imposibile de luni este sa nu te indrepti spre birou numaidecat! Daruieste unei persoane workaholice,  cuiva care iubeste distractia sau chiar tie cadoul Smells like dancing – o experienta care iti permite sa alternezi activitatile cotidiene cu recreerea si te va motiva sa te ridici din pat si sa te indrepti spre cursurile de dans inainte de orice. Pentru ca iubim experientele complete, cadoul include lectii private de dans, in grup, petreceri dansante cu tematica si o calatorie olfactiva intr-o parfumerie de lux. Noi spunem ca este poate cel mai bun mod de a-ti desfasura luna septembrie!

arthur murray_colaj

Live it glam

Reteta pentru un anotimp de toamna memorabil? Fa un cadou neasteptat partenerului tau, ceva ce trebuie trait cel putin o data in viata: zbor cu elicopterul! Il poti insoti si tu in acesta experienta unica sau poate fi o activitate tata-fiu de care isi vor aminti cu entuziasm. Pachetul The Glam Experience include survol cu elicopterul deasupra Bucurestiului si se incheie cu o experienta VIP la cinema, toate acestea acompaniate de transportul premium si… mult entuziasm!

pexels-photo-104757

O noua garderoba

Nu exista niciun dubiu: imaginea noastra conteaza, insa de cele mai multe ori este importanta nu atat pentru cei din jur, cat pentru a ne simti cat mai bine cu noi insine si a fi increzatori in propriile forte. Iti propunem o reimprospatare a garderobei si o lectie de stil desavarsit pe care o poti oferi unei doamne speciale; de ce nu, chiar mamei?! Stim prea bine ca stilul si eleganta sunt relativ dificil de insusit si din acest motiv cunostintele si viziunea unui designer expert sunt mai mult decat binevenite pentru respectul de sine. De altfel, cea care va beneficia de cadoul Personal image se va bucura si de un program de Lifecoaching, astfel ca dezvoltarea persoanala si descoperirea veleitatilor se vor produce in cadrul unei experiente inedite. Alege un cadou cu stil!

Cadou Glamourous Outfit - complice.ro

 

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu