Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Reinventeaza-te la inceput de toamna  

Toamna este momentul potrivit pentru a face schimbari in viata ta. Reinventeaza-te la inceput de toamna pentru a descoperi o alta latura a ta si, de ce nu, pentru a incepe noi proiecte.

Incursiune in arta machiajului perfect

Pentru o prezenta feminina remarcabila incepe cu o sesiune individuala de make-up, urmata de un atelier olfactiv. Alege pachetul Make-up your scent si te vei bucura de un pachet individual personalizat, cu demonstratii practice de make-up basic sau longwear, alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din România, in urma caruia vei invata cum sa realizezi singura, acasa, un machiaj perfect pentru orice moment al zilei.

Va urma apoi o incursiune privata in atelierul de parfumuri Luviane, al artistei parfumiere Iulia Victoria Neagoe, unde vei admira si testa esente carora cu greu poti sa le rezisti, si iti vei putea crea propriul parfum, pe care apoi il poti lua acasa.

adina-necula_site_1

Intâlnire inspirationala cu Andrei Rosu

Vrei sa te reinventezi, dar nu stii de unde sa incepi? Alege pachetul (re)fresh with Andrei Rosu si bucura-te de o intâlnire inspirationala de doua ore cu Andrei Rosu la un fresh sau smoothie.

Vei avea sansa ca timp de doua ore sa discuti cu Andrei despre obiective si actiune. Cu dibacie, Andrei va reusi sa evidentieze si sa scoata la lumina resursele interioare de care beneficiezi si pe care in continuare vei sti sa le folosesti pentru atingerea telului propus.

andrei-rosu_final-maraton_site

Sedinta foto profesionista

Vrei poze profesioniste pe care sa le adaugi pe retelele de socializare, sau sa le pui in rama? Alege pachetul Photowalk with Vlad Eftenie si te vei bucura de o sesiune privata de fotografie urbana cu Vlad Eftenie, in cadrul unei plimbari la pas in unele dintre cele mai pitoresti zone ale Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, pentru o perioada de 2-3 ore Vlad se va transforma in ghid, dar va impartasi cu drag si pasiune si concepte ale fotografiei “street & urban”, prezentându-ti elemente esentiale de teorie pentru intelegerea spatiului orasului (cadru construit si cadru social), intelegerea timpului si a emotiei in fotografie, dar si elemente de psihologie a observarii si a actiunii de a fotografia.

vlad-eftenie_oras

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu