Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Recomandari de cadouri experientiale unice de care o sa-si aminteasca toata viata

 

 

 

 

Cadourile cele mai dragi sunt acelea care ne-au oferit amintiri pe care le rememoram chiar si dupa multi ani. Aceste experiente si-au facut loc in sufletul nostru pentru ca au reusit sa ne surprinda si sa ne emotioneze.

Pentru a oferi si tu, la randul tau, o astfel de experienta incredibila, iti propun cateva recomandari de cadouri care nu vor fi uitate prea curand.

 

Fly with me

Cu ajutorul unor complici de incredere poti oferi un cadou memorabil, cum ar fi zborul in tandem cu parapanta, din varf de munte, de unde se poate admira privelistea minunata. Iubirea si adrenalina se traiesc la intensitate maxima, oferind clipe unice.

Pentru ca zborul cu parapanta sa nu fie o experienta singulara in mijlocul naturii, in cadrul pachetului “Fly with me” beneficiezi si de cazare o noapte in centrul medieval al orasului Brasov.

cadou fly with me tandem parapanta cazare Brasov - complice.ro

 

Drive and Sail

Intr-o excursie de o zi la bordul unui velier Mojo Sailing se pot face multe amintiri de neuitat. Daruieste acest cadou grupului de prieteni care iubesc aventurile si experientele inedite!

Pe langa admirarea unor puncte de maxim interes ale litoralului romanesc (Portul militar, Santierul Naval Mangalia, Capul Tuzla, Marina Eforie si altele), distractia va presupune inotul in marea curata si albastra din larg, plaja alaturi de prieteni, pescuit si, de ce nu, dans la bordul navei.

cadou Drive and sail - complice.ro

 

Fast Pulse

Senzatiile tari, traite cu pulsul accelerat, nu se uita niciodata, iar pachetul “Fast Pulse” ofera suficienta adrenalina pentru amintiri memorabile. Cadoul se adreseaza unei persoane active si sportive, care se va bucura de un zbor in tandem cu parapanta si o cursa cu kartul pe circuit.

Zborul de durata in tandem cu parapanta este destinal in mod special acelora care au experimentat deja placerea zborului si vor mai mult timp de stat in aer, mai sus si mai departe. Folosind curentii ascendenti se poate urca pana la 2.000 m, unde privelistea este de vis.

cadou Fast pulse tandem parapanta kart circuit - complice.ro

 

The Glam Experience

Aceasta experienta VIP incepe cu un zbor spectaculos de aproximativ 25 de minute in jurul Bucurestiului la bordul unui elicopter Robinson 44, cunoscut pentru fiabilitatea sa. Pe langa manevrarea aparatului de zbor, pilotul Cornel Antonovici isi asuma si rolul de ghid, pentru ca aceasta calatorie sa fie cat mai placuta.

Experienta continua cu o experienta high-class in una dintre cele 3 sali VIP Cinema City care include, pe langa vizionarea filmului intr-o ambianta confortabila, acces gratuit la lounge-ul locatiei, unde se vor bucura de servicii complete de bar si catering.

12208549_722458627885127_260046853073328730_n

 

Give. Experience. Enjoy.

 

 

 

Catinca Paunescu