Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Primavara se numara experientele: 3 idei

 

O experienta memorabila se traieste mai intens atunci cand este pregatita din timp, pana la cele mai mici detalii. Fie ca este vorba de locul unde va avea loc sau restul elementelor care o fac sa fie unica, o experienta este strans legata si de perioada in care cel care a primit-o in dar se poate bucura de ea.

Cu ocazia venirii primaverii, iti propun o serie de experiente inedite pe care le poti oferi cadou persoanelor dragi. Astfel ele vor avea parte de o surpriza, bucurandu-se in acelasi timp si de natura care revine la viata.

 

Photowalk with Vlad Eftenie

cadou Photowalk with Vlad Eftenie - complice.ro

Un cadou perfect pentru iubitorii de fotografie, si nu numai, il reprezinta cursul privat de fotografie urbana, in cadrul unei plimbari relaxante prin Bucuresti. Complicele nostru in aceasta frumoasa experienta este Vlad Eftenie, personalitate marcanta in fotografia romaneasca, promotor al stilului “street & urban”.

Pachetul include o lectie de fotografie urbana, impletita cu elemente de arhitectura, dar si o sesiune de feedback individual pentru imaginile realizate in cele 2-3 ore.

 

Wander Journey

cadou Wander all around inchiriere autorulota cina salon privat - complice.ro

Daca vrei sa oferi un cadou unor prieteni impatimiti de calatorii si de natura, pachetul Wander Journey este ideal. Cuprinde inchirierea unei autorulote, incapatoare pentru 6 persoane, pentru trei zile si evadare dintr-un escape room in Bucuresti.

Distractia este garantata pentru grupul de prieteni dornici de aventura, atat in natura, cat si intr-o camera misterioasa.

 

Fly with me

cadou fly with me tandem parapanta cazare Brasov - complice.ro

In aceasta primavara, iubirea si adrenalina se traiesc la intensitate maxima cu ajutorul unor complici de incredere! Un alt cadou experiential memorabil il constituie zborul in tandem cu parapanta, din varf de munte, de unde se poate admira privelistea minunata.

Pentru ca zborul cu parapanta sa nu fie o experienta singulara in mijlocul naturii, in cadrul pachetului “Fly with me” beneficiezi si de cazare o noapte in centrul medieval al orasului Brasov.

 

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu