Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Prietenii care devin parte din familie merita recompensati

Prietenia trebuie sarbatorita in fiecare zi! Si daca nu in fiecare zi, macar in fiecare luna. Nu ne putem imagina existenta fara prieteni, insa putem ghici ca, fara indoiala, ar fi mult mai trista si nesigura. Din acest motiv, credem ca trebuie sa iti recompensezi prietenii cat mai des si sa gasesti moduri inedite de a le multumi ca exista in viata ta. Complice.ro pretuieste legaturile speciale si cadourile de exceptie, fapt pentru care astazi venim cu 3 recomandari de cadouri pentru tine si prietenii tai!

Daca te-ai gandit ca ziua ideala incepe cu o cafea buna si se incheie intre nori, ei bine exact asa s-ar putea descrie! Este nevoie si de persoane dragi sufletului ca intreg cadrul sa fie complet. Pachetul Friends or Family presupune un mic dejun si degustare de cafea la Coftale, degustare de vinuri la Crama Budureasca, totul culminand cu un zbor cu balonul cu aer cald. Ofera-ti acest cadou tie si prietenilor tai si concepeti cat mai multe amintiri inedite impreuna!

Cadou Up in the air - complice.ro

Bonum vinum laetificat cor hominis – sau si mai pe inteles: Vinul bun inveseleste inima omului! Insa invioreaza si prieteniile si creeaza experiente memorabile. De aceea, iti propunem pentru tine si inca 3 prieteni cadoul Wine day care, dupa cum poti ghici din denumire, va va asigura o experienta completa a degustarii de vinuri. Aveti ocazia sa va delectati simturile si sa petreceti momente de relaxare intr-o crama cu traditie, dar si sa cinati intr-un cunoscut wine-bar. Un cadou pentru prietenii care impart aceleasi pasiuni!

Cadou Wine Day - complice.ro

Despre prietenii care devin parte din familie, legaturi de suflet si zile  productive… te poti bucura de toate acestea impreuna cu cea mai buna prietena alegand cadoul Girls day-out! care va asigura amandurora experiente senzoriale, arome de cafea si aventuri incitante! O idee poate fi si pentru domnii ai caror partenere de viata sunt cele mai bune prietene si le pot recompensa prietenia complotand pentru un cadou impresionant.

Girls_site

 

 

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu