Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Pregateste-te pentru Craciun! Idei de cadouri corporate pentru angajati si partenerii de afaceri

Pentru companii pregatirile de Craciun incep mult mai devreme. Organizarea petrecerii de Craciun, pregatirea listei de parteneri carora trebuie sa le trimita o mica atentie, cadourile pentru angajati, toate implica o munca suplimentara pentru orice companie. Iar multe dintre acestea trebuie stabilite pana la inceputul lunii decembrie.

Pe langa clasicele agende si pixuri inscriptionate cu emblema companiei, cadourile trebuie sa contina si o mica atentie care sa simbolizeze Craciunul. Iar daca esti in pana de idei, avem noi doua sugestii din care sa te inspiri.

O dorinta de Craciun

IMG_9813_site

Craciunul este despre speranta, dorinte care se implinesc ca prin magie si fericire. Asadar, vrei sa faci de Craciun un dar deosebit prin care sa transmiti intr-un mod original indeplinirea tuturor dorintelor? Alege un glob cu puf de papadie, numai bun de pus in brad! Tocmai de aceea am pregatit pentru tine pachetul Christmas Wishes si iti recomandam din suflet sa oferi acest cadou, pentru ca ne dorim ca toate dorintele sincere si curate sa devina realitate!

Un mesaj dulce

 xsimulare-cioco-xmas-site.jpg,q0f7243.pagespeed.ic.caU_0a2alI

Mesajele emotionante si dulciurile merg mana in mana de Craciun. Prin urmare o urare inscriptionata pe o ciocolata este alegerea perfecta pentru un cadou corporate. Pachetul Sweet message ii va surprinde placut atat pe partenerii de afaceri cat si pe angajati.

Stiai ca in vremurile de demult mesajele erau scrise in piatra? Acum mai des intalnite sunt mesajele electronice, care au avantajul de a fi transmise instant destinatarului, indiferent de distanta. Insa acestea din urma au devenit banale si nimeni nu pune cu adevarat pret pe ele.

Daca vrei un mod ingenios de a transmite un scurt mesaj de Craciun si sa oferi un moment de placere si bucurie, sugestia noastra este sa transmiti un mesaj scris in… ciocolata.

Avantajul este ca mesajul poate fi compus dupa preferintele tale si poate contine litere, cifre, caractere speciale (spatii, semnul intrebarii, virgula, etc.) sau chiar 4 simboluri din ciocolata decorativa.

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu