Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Incepe goana dupa cadouri! Cum sa-i surprinzi pe cei dragi de Craciun

Odata cu luna decembrie incepe si goana dupa cadouri. Liste peste liste cu ce ai de cumparat, ore in sir petrecute in magazine incercand sa gasesti cadoul perfect pentru persoanele dragi din viata ta, aglomeratie si minute in sir asteptand la casa pentru a achita produsele dorite. Iti suna cunoscut?

Ce ai spune daca anul acesta ai scapa de goana dupa cadouri? Nu trebuie sa le faci celor dragi cadouri fizice, poti opta in schimb pentru cadourile de tip experienta. Vor fi mult mai apreciate decat clasicele cadouri simbolice de Craciun si tu vei scapa rapid de stresul cumparaturilor.

Pe complice.ro gasesti exact ceea ce ai nevoie. De la cadouri simbolice pentru colegi sau pentru rudele mai indepartate, pana la cadouri de tip experienta pentru oamenii dragi din viata ta. Iar daca nu stii ce sa alegi, iti dam noi trei sugestii din care sa te inspiri in alegerea cadoului perfect pentru Craciun.

  1. Rochie creata special pentru ea si o sesiune de make-up

 annema_coperta

Cu ajutorul pachetului ”Little black dress” o vei putea face sa se simta ca o regina. Femeia speciala din viata ta va fi cu siguranta incantata sa primeasca in dar o rochie de cocktail unicat, creata special pentru EA de un designer, mai ales ca petrecerea de Revelion este aproape. Rochia va fi creata de Anamaria Prelipcean in atelierul Annema, tinand cont de preferintele clientei, de conformatie, de stil si de evenimentul la care va fi purtata. In plus, va beneficia si de un make-up profesional realizat in cadrul unei lectii individuale.

  1. Rasfat pentru trup si suflet

 beauty in and out

Fa-o sa se simta speciala si apreciata, daruindu-i un cadou inedit ale carui cuvinte de baza sunt „Frumusete”, „Rasfat” si „Sanatate”. Pachetul ”Beauty in&out” este tot ceea ce isi doreste orice femeie. Cu ajutorul acestuia se va bucura de o evaluare a garderobei si recomandari de la Irina Markovits, celebru consultant de stil si jurnalist de moda. Apoi se va bucura de un pachet complet de relaxare in cadrul Centrului Shakti care include: masaj de relaxare, masaj cu roci vulcanice, masaj Ayurvedic, masaj Balinez, drenaj limfatic, reflexoterapie si masaj facial.

  1. Incursiune in arta fotografiei si sedinta foto

 vlad-eftenie_iarna

Daca persoana draga tie este pasionata de fotografie pachetul ”Photowalk with Vlad Eftenie” poate fi cadoul perfect pentru aceasta. Pachetul include un curs privat de fotografie urbana, marca Vlad Eftenie, in cadrul unei relaxante plimbari prin Bucuresti, in cadrul careia va afla secretele realizarii fotografiilor perfecte. Totul va fi urmat de o sesiune de feedback individual pentru fotografiile realizate in timpul sesiunii foto.

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu