Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Idei de experiente pentru cea mai importanta femeie din viata ta

 

De cele mai multe ori, femeile doresc sa fie surprinse cu daruri personalizate, adaptate pe nevoile si dorintele lor. Iar barbatii vor sa impresioneze femeile importante din viata lor nu doar atunci cand este vorba de o ocazie speciala. Desi exista aceasta intentie reciproca din partea celor doi, situatia poate fi ingreunata chiar de gasirea cadoului perfect.

Tema cadourilor experientiale vs. cadouri normale a fost deja abordata pe blogul Complice, deci este important de retinut ca orice vis poate deveni realitate cu ajutorul unor complici. Indicat ar fi sa te gandesti cateva minute la preferintele ei, pentru ca mai apoi sa-ti dai seama care dintre experientele de pe site ii va oferi momente de neuitat chiar si peste ani.

Pentru moment, iti propun o serie de cadouri experientiale inedite, care pot fi potrivite chiar si pentru cele mai pretentioase femei.

Just Chocolate

Pachetul “Just Chocolate” promite sa satisfaca dorintele oricarei femei pasionate de ciocolata si ingrijire corporala. Experienta va debuta cu o sesiune de degustare de ciocolata de diverse origini si va continua cu realizarea unor praline din aromele ei preferate, pe care le poate savura mai tarziu.

Mai apoi ea se va bucura de un scrub corporal cu ciocolata din Peru, o impachetare a intregului corp cu ciocolata peruviana cremoasa si un masaj relaxant cu uleiuri vanilate. Un astfel de cadou experiential va aduce dupa sine multa bucurie si clipe unice de rasfat.

guilty_pleasure_praline_resize

The Glam Experience

Un cadou spectaculos, marca Complice, il reprezinta experienta VIP pentru tine si femeia speciala din viata ta. “The Glam Experience” include un zbor de 25 de minute cu elicopterul in jurul Bucurestiului, transport premium cu sofer personal si acces in una dintre cele trei sali VIP Cinema City cu servicii complete de bar si catering.

Experientele sunt mai frumoase in doi si se impartasesc cu drag prietenilor chiar si peste multi ani. Iar aceasta este una dintre ele!

12208549_722458627885127_260046853073328730_n

Serbian Escape

Dragostea merita sarbatorita cu un concediu memorabil in doi si cu o tematica bine aleasa! Iti propun sa-i daruiesti persoanei iubite o vacanta sarbeasca care incepe in Timisoara, continua cu vizitarea celor mai importante puncte turistice ale orasului Belgrad si se incheie festiv cu o degustare de vinuri in Bucuresti.

Condimentata cu arome si ospitalitate sarbeasca, aceasta vacanta o va surprinde, oferindu-i in acelasi timp surprize si momente de neuitat.

Cadou Serbian Escape pensiunea gradina verde vizita timisoara belgrad - complice.ro

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu