Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Experiente memorabile in familie de Paste

 

Pastele sarbatorit in familie este deja o traditie, pe care parintii au grija sa o transmita mai departe, din generatie in generatie. Aceasta sarbatoare este un motiv de bucurie pentru cei mici, care reusesc sa petreaca mai mult timp impreuna in familie.

Echipa Complice.ro pune accent pe momentele frumoase alaturi de cei dragi. Astfel ca orice idee de activitate in familie poate deveni realitate cu ajutorul unor complici!

 

Experiente inedite

Printre ideile de experiente propuse de Complice pentru aceasta ocazie se numara Wander Journey, evadare din cotidian la volanul unei autorulote pentru trei zile pline de aventura si apoi o alta distractie intr-un escape room din Bucuresti.

Cei mai putin aventurosi pot opta pentru o experienta relaxanta, Cismigiu Escape, care include un mic dejun delicios si consistent, cu bucate la alegere in cadrul unui bufet suedez si acces la un centru SPA foarte elegant, unde toata familia se poate bucura de o experienta de 5*.

Familiile pasionate de calatorii pot incerca si un concediu memorabil cu o tematica bine aleasa. Experienta Serbian Escape incepe la Timisoara, continua cu vizitarea celor mai importante puncte turistice ale orasului Belgrad si se incheie cu o degustare de vinuri pentru adulti in Bucuresti.

download

Experiente memorabile

Pachetul Fairytale Picture promite sa imortalizeze amintirile frumoase, petrecute in familie, in decorul incredibil al Palatului Noblesse. In cadrul unei sedinte foto profesioniste si intr-un spatiu somptuos, orice vis frumos poate deveni realitate, iar aceasta experienta va fi povestita prietenilor chiar si dupa mult timp de cand s-a intamplat.

Adultii nostalgici dupa joaca din copilarie se pot bucura acum de o experienta completa de evadare din casa Mystery Rooms Escape, alaturi de copiii lor. Dupa care se pot distra in cel mai mare club de squash din Romania, cu dotari ultra-moderne.

images (1)

Experiente VIP

Pentru ca acest Paste sa fie remarcabil, Complice ofera si experiente VIP, cum ar fi The Glam Experience. Pachetul contine un zbor spectaculos cu elicopterul Robinson 44 in jurul Bucurestiului timp de 25-30 de minute, transport premium cu sofer personal pe tot parcursul activitatilor si o experienta high-class in una dintre cele trei sali VIP ale Cinema City din AFI Cotroceni, care include si acces gratuit la lounge-ul locatiei.

vip

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu