Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Este randul lor sa fie recompensati – cadouri pentru parinti si bunici

Te-ai gandi ca poate este dificil sa comprimi intr-un singur cuvant dragostea neconditionata, sprijinul si fericirea, insa noi credem ca toate acestea insumeaza familia. Cei mai dragi sufletului nostru merita toata atentia pe care o putem oferi, cu toate ca se intampla sa fii distras de preocuparile cotidiene si sa nu mai gasesti timpul necesar pentru a fi impreuna cu familia. Trebuie sa te gandesti la cat de importante sunt aceste persoane in viata ta si ca merita recompensate din plin doar pentru simplul fapt ca exista. Astfel, propunerea de astazi se adreseaza celor care vor sa faca un cadou memorabil unor persoane cu adevarat speciale – parintilor sau bunicilor.

O experienta culturala este intotdeauna binevenita, iar descoperirea unui nou oras este cu atat mai cuprinzatoare. Acumularea de noi experiente nu are varsta, iar cadoul In love city-break este ideal atat pentru bunici, cat si pentru parinti si presupune un city break pentru doua persoane intr-unul dintre orasele: Atena, Bruges, Praga, Paris sau Roma. Ne vom ocupa de toate aspectele, astfel ca cei care vor primi cadoul se vor bucura de 3 nopti de cazare in cadrul unui hotel de 4*, beneficiind de mic dejun inclus. Transportul va fi cat mai facil, astfel ca pachetul-cadou include si bilete de avion dus-intors si transport privat la / de la aeroportul Otopeni.

cadou In love city-break - complice.ro

Desi poate ca ne-am dori, nu putem memora intocmai nici chiar cele mai de pret momente si desi ar fi frumos sa putem derula mental amintirile ca intr-un album foto, de cele mai multe ori nu reusim. Cu atat mai mult bunicilor si parintilor le provoaca o bucurie imensa sa isi aminteasca de lucrurile fericite, astfel ca poti sa te asiguri ca amintirile vor ramane la fel de clare si vii odata cu trecerea timpului. Ofera-le cadoul Fairytale picture si vor avea parte de o sedinta foto speciala, intr-un cadru de basm si de imagini pe care sa le poata revedea oricand.

Cadou Fairytale picture - complice.ro

Fara alte introduceri, cadoul Story of a life este un dar oferit unei singure persoane, insa benefic intregii familii. Cu siguranta vei vrea ca peste ani sa povestesti celor mai mici membri ai familiei despre un bunic de poveste sau o bunica de basm si de ce sa nu poti face intocmai acest lucru? Story of a life este un dar ce presupune conceperea unei biografii a unei persoane dragi bazata pe relatarea intamplarilor si povestilor celor apropiati si redactata sub forma unei carti de catre un ghostwriter foarte priceput in manuirea cuvintelor. Ofera un cadou din suflet pentru un alt suflet!

liv tane_site1_sepia

 

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu