Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Detaliile care fac diferenta  

In incercarea de a oferi cadoul perfect pentru o persoana draga, avem intotdeauna grija chiar si de cele mai mici detalii. De foarte multe ori nici nu este nevoie de cadouri voluminoase sau extrem de costisitoare pentru a surprinde, ci cadourile atent alese sunt cele care exprima cele mai sincere sentimente. Pentru o persoana care pune accent pe detalii, pe stil si pe lucrurile care fac diferenta, alegerea unor accesorii sunt solutii foarte potrivite si bine primite.

Un dar de suflet, special este, implicit, si memorabil. Alege sa oferi daruri care sa ramana imprimate vesnic in sufletul si mintea celor care le primesc. Un astfel de exemplu este cadoul Flavor print, un dar diferit, care impresioneaza prin unicitatea si sensibilitatea naturii sale. Cadoul include o bratara de argint pe care este imprimata amprenta unei persoane dragi sau chiar amprenta celui care o primeste. Mai mult, sarbatoritul va participa la un atelier olfactiv, in care ii vor fi dezvaluite tainele taramului olfactiv si in cadrul caruia isi va crea propriul parfum. Un cadou care face mai mult decat orice cuvinte!

Cadou Flavor print - complice.ro

De foarte multe ori se spune ca barbatii sunt cu mult mai pretentiosi decat femeile. Nu putem confirma acest lucru, insa pentru un domn rafinat, pentru care eleganta conteaza mult, ii poti oferi un cadou inedit: Cuffscent. Darul presupune un parfum de nisa ales dintr-o parfumerie de lux in urma unei sesiuni de consultanta de specialitate si o pereche de butoni de argint unici, realizati de un renumit designer. Suna ca exact ceea ce si ar dori un domn pretentios, caruia rafinamentul ii este trasatura domninanta.

cadou Cuffscent - complice.ro

Si pentru ca tot vorbim despre eleganta masculina, cu siguranta fiecare barbat are anumite accesorii-cheie care nu ii lipsesc din garderoba, atunci cand doreste un look desavarsit. Cu atat mai mult, fiecare are o cravata preferata, pe care o va alege intotdeauna atunci cand este indecis. De ce sa nu ii oferi chiar tu o noua cravata de care sa nu se mai poata desparti? My tie este exact cadoul potrivit pentru a impresiona. Cadoul contine vizitarea unui atelier specializat in cravate unde sarbatoritul isi va putea concepe propria cravata dupa bunul plac. Mai mult, pe langa prezentarea materialelor disponibile, clientul va beneficia si de consiliere in alegerea designului in functie de preferinte si stil, dar si pentru evenimentele la care participa. Este un cadou desavarsit pentru un pasionat al modei, mai ales ca cel ce primeste acest cadou va afla si cateva trucuri si secrete „pour les connaisseurs” in materie de cravate.

 cadou My Tie cravata personalizata cadou 7fold - complice.ro

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu