Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Cea mai romantica experienta: cerere de casatorie la inaltime

Orice femeie viseaza la un barbat care sa stie sa fie si romantic, macar din cand in cand. Iar momentul cand romantismul ar trebui sa atinga cote maxime este momentul cererii in casatorie. Complice.ro a reusit sa fie partener intr-un astfel de gest romantic, iar acest lucru ne-a adus si noua fluturi in stomac, nu doar celei surprinse. Dar sa va spunem povestea…

Clientul nostru s-a indragostit acum ceva timp de o femeie minunata. Cand au simtit ca este momentul, au stabilit data nuntii si au inceput pregatirile. Pe masura ce data nuntii se apropia, EL a simtit ca totusi EA, ca aleasa a lui, ar trebui sa aiba parte de o cerere in casatorie mai spectaculoasa. Prin urmare a cautat inspiratie… si asa a ajuns la Complice.ro cu ideea lui. Impreuna, am pus la cale un plan romantic si, de ce sa nu recunoastem, spectaculos. Zis si facut!

In ziua cu pricina, EL a anuntat-o pe nepusa masa pe EA ca seful lui a avut o urgenta si va trebui sa-l inlocuiasca la un eveniment din apropierea Bucurestului. I-a promis ca va fi ceva interesant, pentru ca vor merge cu… elicopterul. Asa ca EI nu I s-a parut nimic ciudat, poate doar aventuros si s-a urcat in elicopter fara nicio banuiala. La inaltime, la celalalt capat al calatoriei, o astepta insa cea mai mare surpriza a vietii: cativa prieteni, nasii si mama ei. Cu totii se aflau pe platoul unde a aterizat elicopterul cu un urias banner pe care era scris simplu “vrei sa fii sotia mea?”…  ca din filme.

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Caci, desigur, asa le dorim noi! Si le multumim ca ne-au ales pentru a le fi complice intr-o zi perfecta!

art casat 2

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu