Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Ce cadouri isi ofera celebritatile?

Atunci cand criteriul financiar nu reprezinta un impediment, posibilitatile de a face cadouri sunt cel putin surprinzatoare si cu atat mai mult celebritatile sunt destul de… inspirate in a face surprize celor dragi. Desi unii le considera ciudatenii, iar altii si-ar dori sa primeasca astfel de daruri neasteptate, noi  vom spune ca imaginatia nu are limite si ca lista de cadouri de mai jos este cu adevarat memorabila!

10 restaurante Burger King

Te-ai gandi ca un astfel de cadou ar putea fi oferit celui mai gurmand dintre gurmanzi, insa vei avea surpriza sa afli ca cea care a primit drept dar de nunta 10 restaurante Burger King este Kim Kardashian West! Pentru ca stim cu totii cat de mult se preocupa Kim de silueta ei, cadoul oferit de sotul ei, Kanye West pare destul de nepotrivit, insa pentru cineva care are toate bijuteriile si gentile pe care si le-ar putea dori, cele 10 restaurante par o investitie de afacere chiar inspirata!

 kim

Babbysitting-ul – un job foarte profitabil?!

Copiii sunt o adevarata deconectare mai ales atunci cand te inconjoara de iubire si te privesc inocent, iar job-ul de babysitter este cu atat mai multumitor cand ai grija de copiii familiei Beckham. Se pare ca David si Victoria Beckham le-au daruit mamelor lor cate o masina Audi in valoare de £50,000 pentru ca i-au ajutat sa aibe grija de copii. Se pare ca babysitting-ul este destul de profitabil… sau cel putin in lumea celebritatilor!

beck

Romantici incurabili

Cadourile de nunta par a fi cu adevarat memorabile, iar atunci cand daruiesti din iubire vrei sa impresionezi peste putinta. Cu siguranta ii vei face o supriza partenerului daca ii vei oferi un maslin vechi de 100 de ani sau cel putin James Righton a reusit! Ei bine, ca parte din cadoul de nunta, James i-a oferit sotiei sale, Keira Knightley un maslin ce avea 100 de ani pe care l-au plantat in spatele casei lor din Franta si in care au cioplit data nuntii si initialele lor. Desi darul a fost estimat la £3,000, cu siguranta fericirea celor doi a fost nepretuita. Noi spunem DA unui asemenea cadou romantic!

keira

Sa fugim impreuna!

Se spune despre indragostiti ca sunt in stare sa se desprinda de tot pentru a fi fericiti impreuna si ca ei insisi isi sunt suficienti. Atat de suficienti unul altuia incat cantareata Katy Perry i-a oferit sotului Russel Brand o calatorie in spatiu! Cadoul este cu siguranta unul excentric, insa cu atat mai memorabil si i-a fost oferit lui Brand cu ocazia unei zile de nastere. Din nefericire, cei doi nu au reusit sa „cucereasca” spatiul impreuna pentru ca au divortat inainte de eveniment.

perry

 

Give. Experience. Enjoy.

 

 

 

Catinca Paunescu