Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Cadouri perfecte pentru pasionatii de gatit

Toamna este cea mai imbelsugata perioada a anului in ceea ce priveste abundenta de fructe si legume din care se pot crea retete exceptionale, sanatoase, gustoase si pline de vitamine. Este perioada ideala pentru cei pasionati de gatit sa incerce noi retete, sa devina creativi si sa imbunatateasca retetele favorite.

Persoanele pasionate de gatit stiu cat de importanta este o alimentatie sanatoasa si cat de important este sa pregatesti acasa, din ingrediente naturale, neprocesate, retetele favorite. Acorda o mare importanta gatitului si aleg cu grija cele mai bune ingrediente pentru retetele preparate.

Persoanele nascute toamna sunt speciale si merita o atentie speciala. Profita de acest lucru si fa-i unei persoane dragi din viata ta, pasionata de gatit, un cadou special. Alege atelierele de gatit si ajuta-o sa se perfectioneze in ceea ce priveste arta culinara. Iata doua idei din care sa te inspiri.

Atelier privat de macarons – cel mai fin si complicat desert

Atelierul privat de macarons are loc in cadrul Atelierului Cortez, iar cel care va primi acest dar se va bucura de o zi care va debuta cu istoria desertului macarons de la origini pana in prezent, va continua cu degustarea mai multor retete de macarons, insotite de o colectie de patru vinuri spumante. Apoi, alaturi de un cofetar cu experienta va invata cum sa creeze singur celebrele prajiturele. La final, cel sau cea care primeste acest cadou va pleca acasa cu o cutie de 20 de macarons produse chiar de el. Iti garantam ca experienta traita in cadrul Atelierului Cortez va fi unica iar pachetul Sweet & sophisticated este perfect pentru a surprinde o persoana draga.

 atelier-cortez_dragos

Atelier de praline si degustare de cafea

Pentru o persoana pasionata de cafea si ciocolata, atelierul de praline si degustare de cafea este cadoul perfect. Pachetul Tasteful passions include degustari de cafea alaturi de un barista si un workshop de praline in atelierul Guilty Pleasure care va debuta cu povestea ciocolatei de la origini pana la produsul finit – pralina. Va urma o sesiune de degustare de ciocolata de diverse origini, pentru ca fiecare invitat sa-si poata alege aroma favorita. Partea preferata a multora este joaca cu ciocolata, caci participantii se vor juca efectiv cu ciocolata (300 gr pentru fiecare) si isi vor realiza singuri pralinele. La finalul experientei fiecare va lua acasa cu mandrie pralinele „productie proprie”.

guilty_pleasure_praline_resize

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu