Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Cadouri inspirate pentru cei mai cool colegi

Conjuncturile in care ne desfasuram activitatile zilnice  ne aduc in preajma anumitor persoane cu care, suprinzator sau nu, reusim sa comunicam foarte bine. Mai mult, la locul de munca este de preferat ca relatiile de colegialitate sa decurga natural si sa fie productive, iar cand acestea se intampla, putem sa ne aratam recunostinta intr-un mod foarte placut fata de colegi. Astfel, astazi iti vom aduce in atentie cateva idei de cadouri foarte potrivite pentru cea mai cool colega sau cel mai cool coleg.

Pentru un impatimit al sporturilor sau chiar si pentru cineva care face activitate fizica ocazional ii recomandam cadoul Cycle with Alex Ciocan – o idee inspirata pentru a-i oferi colegului norocos un cadru informal in care sa se destinda dupa o saptamana agitata la serviciu. Este putin posibil ca cel ce primeste cadoul sa nu stie sa mearga pe bicicleta, astfel ca ii poti darui timp de calitate si energie pozitiva cu ciclistul profesionist Alex Ciocan. Daca iti doresti sa iei si tu parte la aceasta activitate, poti opta pentru suplimentarea unui loc. Este o idee excelenta pentru a va consolida relatia de colegialitate care poate deveni o prietenie! Trebuie sa mai stii ca antrenamentul de ciclism se poate desfasura in sala, pe sosea sau in padure, iar detinerea unei biciclete nu este o necesitate, intrucat Alex ii va pune la dispozitie o bicicleta adaptata stilului de ciclism pentru care va opta. Este un cadou care exprima intr-un totul un sincer „Multumesc!” si ii va asigura destinderea bine meritata celui ce il va primi.

alex ciocan_speed

Cu siguranta stim cu totii cat sunt de nepretuite obiectele lucrate manual, in care a fost transpusa implicarea si pasiunea celui care a creat-o. Poate ca tocmai de aceea sunt atat de iubite iile, insa si pentru ca dainuie in timp si spun povestea trecutului. Din fericire, in prezent inca se pune mare pret pe crearea si pastrarea iilor cusute manual, iar purtatoarea unui astfel de obiect vestimentar stie intotdeauna sa aprecieze adevaratele valori.

Pentru o colega care intotdeauna este „the helping hand” si careia vrei sa ii oferi un obiect special, de care sa isi aminteasca intotdeaua cu drag, iti recomandam cadoul Her romanian style. Cea care va primi cadoul va putea sa isi conceapa o ie personalizata in atelierul celor de la Romanian Blouse. Desigur, in obtinerea unui produs perfect, aceasta va primi consultanta in alegerea materialului si a stilului iei.

cadou Her romanian style ie personalizata la comanda - complice.ro

Intotdeauna alege un cadou memorabil!

 

 

 

 

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu