Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Cadouri experientiale vs. Cadouri clasice

Ocazii precum Valentine’s Day, Craciunul sau 8 Martie aduc momente de bucurie in familie sau in cuplu pentru majoritatea dintre noi. Insa aceste sarbatori pot oferi si batai de cap, din cauza darurilor pe care trebuie sa le facem persoanelor dragi.

cadou pandantiv3

Desi piata este suprasaturata de idei de cadouri, sau poate tocmai de aceea, ne vine greu sa facem alegerea potrivita in fiecare an. Unul dintre motive este faptul ca am epuizat deja ideile de cadouri “normale”. Astfel ajungem sa fim aproape stresati de faptul ca trebuie sa alegem un cadou, cand de fapt intregul scop este sa daruim cu bucurie.

O solutie acum la indemana si foarte eficienta pentru aceasta situatie este data de cadourile experientiale. Tocmai pentru ca oamenii s-au obisnuit cu clasicele idei de cadouri, nimeni nu se va astepta sa primeasca in dar un survol cu elicopterul sau un zbor cu balonul cu aer cald si astfel surpriza va fi memorabila.

12208549_722458627885127_260046853073328730_n

Aceste daruri sunt de efect si dainuie mai mult in mintea si sufletul celor care le primesc. Pentru ca sunt inedite, experientele sunt povestite prietenilor chiar si dupa mult timp.

Complice.ro creeaza experiente personalizate in functie de pasiunile si stilul preferat de fiecare destinatar. Pasionatii de zbor si inaltimi se pot bucura de o experienta intr-un simulator Airbus A320, cei care iubesc viteza pot primi in dar un curs privat de condus la o cursa de raliu, iar cei care cauta senzatii tari pot incerca un zbor in tandem cu parapanta.

Fata de cadourile clasice, cele experientiale pot transforma orice vis sau dorinta arzatoare in realitate. Voi ce cadouri experientiale ati daruit sau ati alege pentru cei dragi?

 

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

 

 

Catinca Paunescu