Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Cadouri delicioase pentru cei gurmanzi

Fie ca trebuie sa impresionezi un pasionat de gastronomie sau pur si simplu vrei sa rasfeti pe cineva deosebit cu delicii culinare, atunci articolul acesta iti va fi de un real ajutor, cum deja stii ca sunt cei de la complice.ro. Mai mult, astazi vom veni cu cateva idei de cadouri prin care sa surprinzi folosindu-te de magia gastronomiei, fie ca vorbim despre cunoscatori rafinati sau despre pofticiosi viciosi.

Pentru ca si bucataria reprezinta o arta, ba chiar una dintre cele mai interesante, de ce nu ai oferi un cadou cultural, rafinat unei persoane speciale din viata ta? Pachetul Dinner @ theatre intruneste experienta in diversitatea ei si pune la dispozitie in decursul unei seri atat experimentarea artei culinare, cat si pe cea a teatrului, a artei jocului actoricesc. Mai precis, impreuna cu invitatul tau, vei lua parte la o cina diferita, insa deosebita, in cadrul careia va veti delecta cu preparate de exceptie, urmand a participa la vizionarea unui spectacol de teatru si avand ulterior posibilitatea de a interactiona cu actorii. Noi spunem ca este cadoul cultural perfect!

Cadou Dinner @ theatre cina restaurant elisabeta teatru elisabeta - complice.ro

Suprizele exista si pentru cei care acorda bucatariei un rang nobil. Putem aprecia acest lucru si, mai ales, recompensa, prin oferirea unei experiente de gatit alaturi de un chef profesionist. Vorbim despre cadoul L’atelier with Chef samuel care presupune participarea la un atelier privat de gatit, alaturi de celebrul chef Samuel le Torriellec care va oferi noi perspective asupra a ceea ce reprezinta arta culinara. Pentru o persoana speciala tie care apreciaza gastronomia la un nivel foarte inalt, atunci aceasta activitate va fi pe cat de rafinata, pe atat de fascinanta si utila.

cadou L'Atelier with Chef Samuel - complice.ro

Si, pentru a incheia intr-o nota dulce (cum altfel?!), iti vom oferi inca o sugestie de cadou pentru pasionatii artei bucatariei. De data aceasta, activitatea se adreseaza cu precadere celor pentru care desertul este cea mai importanta parte a unei mese, fapt pentru care ii poti ajuta sa se perfectioneze in conceperea unuia dintre cele mai pretentioase deserturi din lume: macarons. Poti gasi cadoul in lista noastra sub numele Sweet & Sophisticated, atribute care ilustreaza intocmai experienta oferita si faptul ca, in cadrul unui atelier privat, persoana careia i-l oferi va invata cum sa prepare macarons fara de cusur. Bon appétit!

cadou Sweet & Sophisticated atelier privat macarons - complice.ro

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu