Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Cadoul perfect pentru barbati adevarati sau cum sa-l cuceresti definitiv

Esti in cautarea cadoului perfect pentru partenerul de cuplu? Cu siguranta nu este deloc usor sa gasesti un cadou potrivit, mai ales daca nu ii lipseste nimic. Avem insa o sugestie care cu siguranta te va ajuta sa il cuceresti definitiv si sa-i faci o surpriza la care nu s-ar asteapta niciodata.

Trebuie doar sa te gandesti ce iubesc toti barbatii. Raspunsul este aproape intotdeauna acelasi: berea! Desigur nu o sa-i cumperi o lada de bere, dar ce ai spune de o experienta inedita in care acesta va descoperi secretele prepararii acestei bauturi si va invata cum sa o prepare acasa?

Stiai ca exista aproximativ 50 de tipuri de bere? Acestea sunt obtinute din aceleasi patru ingrediente, insa difera doar forma de fermentatie care poate fi de joasa frecventa sau de inalta frecventa.

Sau ca spre deosebire de berea normala, berea artizanala trebuie sa fie produsa in cantitati mici pentru a primi acest titlu? Daca o bere depaseste 7 milione de hectolitri anual si nu sunt folosite retete traditionale sau inovatoare pentru prepararea ei, nu poate primi titlul de bere traditionala.

To be(er) or not to (be)er

 Cadou To be(er) or not to be(er) curs de homebrewing tuns si ras cu produse londoneze - complice.ro

Pachetul To be(er) or not to (be)er pe care-l gasesti pe complice.ro este cadoul ideal pentru un barbat. Acesta cuprinde nu doar un curs de Homebrewing pentru incepatori, ci si o sesiune de tuns si barbierit.

Cel care va primi acest cadou se va bucura de un curs de Homebrewing pentru incepatori alaturi de specialistii de la Brews Brothers (adica Alex, Mihai & Andrei) care au pus la punct un atelier cu trei statii de lucru unde doritorii pot invata de la A la Z tot ce trebuie sa stie pentru a face o bere acasa, de la mashing si de ce este importanta temperatura mash-ului, la sparging, fierbere, hopping, dry hopping, racirea berii si punerea ei la fermentare.

Si asta nu este tot. Dupa ce partenerul tau se va bucura de cursul de Homebrewing, va beneficia si de o sesiune de tuns, stilizat, spalat cu cele mai bune produse, masaj capilar efectuat cu multa grija si lotiune tonica pentru revitalizare in cadrul unei experiente Barber complexe si pline de profesionalism.

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu