cadou Wine tasting cu somelier online - complice.ro
Wine tasting cu somelier online

O degustare privata de vin, ghidata de un somelier prezent online

650 lei

Compare

Completeaza cadoul cu optiuni suplimentare

Creste numarul de etichete degustate
Cadou Wine tasting cu somelier online (degustare de vinuri privata alaturi de un somelier)

Pentru o degustare completa si corecta a vinului trebuie sa fie folosite toate simturile, pentru a putea diferentia elementele care variaza de la un soi la altul: culoarea, densitatea, consistenta, buchetul, tipul de struguri folositi, chiar si pretul vinului.

Daca iti place sa bei ocazional cate un pahar de vin sau daca esti un adevarat pasionat al vinului, cu ajutorul unei sesiuni online de degustare de vinuri alaturi de un somelier, vei invata tot ce trebuie sa stii ca sa te bucuri de o degustare de vin in mod complet.

Vrei sa oferi un cadou plin de arome si savoare unei persoane importante din viata ta? Ofera-i cadou o degustare de vin in cadrul areia va avea sansa sa afle chiar de la un somelier, intr-o sesiune online dedicata, tainele si placerile nevinovate ale acestei licori magice.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o degustare online de doua sortimente de vinuri alese alaturi Marina Samoila – Wine Charmer

Mariana s-a nascut si a copilarit in Dealu Mare, in zona Pietroasele si a facut facultatea de Horticultura pentru ca isi doream sa fie “degustator de vinuri” – o notiune usor abstracta la jumatatea anilor 2000. Dupa facultate, ca orice om modern, a activat intr-un cu totul alt domeniu, intorcandu-se la cea mai mare pasiune a ei – vinul – in 2013 cand a facut un curs de somelieri si a inceput ca Wine Ambassador la Domeniile Tohani. Treptat a inceput sa se specializeze prin cursurile WSET, unde este aproape de a finaliza ultimul nivel al acestei prestigioase platforme de invatamant. Intre timp de la Domeniile Tohani a promovat ca Event Manager la Cramele Recas, pozitie pe care a detinut-o cu success timp de 3 ani. In present este wine educator si consultant de produs si ii place sa se prezinte ca “wine charmer”.

Mai intai, beneficiarul cadoului va discuta telefonic cu Marina pentru ca ea sa poata alege cele mai potrivite etichete de vin pentru degustare. Ulterior sticlele de vin vor fi livrate clientului prin curier. Cand este gata, se va stabili cate o intalnire online cu Marina pentru degustarea fiecarei sticle sau o singura intalnire pentru a le degusta pe toate. In aproximativ 15 min pentru fiecare sticla, Marina va spune povestea acelei etichete, cum se face o degustare corecta, care sunt notele dominante, cu ce fel de mancaruri se face pairing si multe alte tips&tricks.

Daca doresti, in procesul de achizitie al acestui pachet poti alege sa comanzi inca doua etichete suplimentare de vinuri.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea unei activitati: degustare online de vinuri

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Degustare Online De Vinuri

Mariana Samoila, sommelier & wine charmer
Participanti: 1
Durata: aprox 15 min / eticheta vin
Locatie: online (skype, zoom sau asemanator)
Program: stabilit de comun acord

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Wine tasting cu somelier online”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Chocolate and wine - complice.ro
Chocolate and wine

Un cadou dulce si inmiresmat, cu gust de ciocolata si aroma de vin in cadrul unor degustari private

930 lei

indragostiti2
Red or White?

VIN la masaj, VIN la masa, VIN la desert! VIN in doi! Dupa atata VIN, la plecare este asigurat transportul premium, desigur

1,300 lei

cadou Wine therapy degustare vin in doi la crama si masaj pe baza de vin complice.ro
Wine therapy

Degustare de vinuri si masaj pe baza de struguri si… vin: un cadou plin de aroma si rasfat

1,090 lei