Cadou Wine Day - complice.ro
Wine day

Degustare de vin direct la crama si o cina pe baza de vin intr-un cunoscut wine-bar pentru 4 prieteni: un cadou plin de aroma si povesti

1,500 lei

Compare

Cadou Wine day (degustare de vinuri pentru 4 prieteni, urmata de o cina la un wine-bar)

„4” este o cifra cu o puternica insemnatate. Se spune despre „patru” ca este o cifra care defineste universul in totalitatea lui. Dupa cum stim sunt patru puncte cardinale, patru faze ale lunii, patru anotimpuri, patru stalpi ai universului… etc. Numarul patru desemneaza primul patrat si decada.

Insa pentru noi „4” reprezinta numarul cel mai potrivit de prieteni care isi petrec in cel mai placut si relaxant mod cu putinta timpul liber. Si ce ii uneste pe prieteni? Desigur pasiunile comune. Iar plimbarile in natura, o degustare de vinuri alese si o cina intr-un wine-bar reprezinta liantul perfect al oricarei relatii de prietenie.

Vrei sa va bucurati de o zi intreaga de povesti la cateva pahare de vin sorbite direct la crama si apoi intr-un cunoscut wine-bar? Alege pachetul cadou „Wine day” si veti ramane toti patru cu amintiri minunate.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • degustare de vinuri intr-o atmosfera placuta chiar la Crama Budureasca din judetul Prahova.

In inima podgoriei Dealu Mare, intr-o oaza de liniste, se ridica insoritele coline ale viilor Budureasca – loc stravechi, cu radacini adanci in istoria si cultura vinului. Inaugurata in anul 2013, Crama Budureasca este una dintre cele mai mari si mai moderne constructii de acest tip din Romania. Tehnologia de ultima ora face ca istoria vinurilor Budureasca sa continue intr-un limbaj modern. Asezata in mijlocul a 300 de hectare de vie, crama ofera ocazia unor privelisti pitoresti, plimbari in natura si a degustarii vinurilor de top, din portofoliul Budureasca. Degustarile organizate la crama Budureasca sunt o expresie a rafinamentului si se adreseaza pasionatilor de vinuri si iubitorilor de frumos.

Pe durata vizitei la crama, cei ce primesc acest cadou vor beneficia de prezenta si serviciile unui somelier profesionist care le va dezvalui in mod prietenos povesti despre procesul de vinificatie si despre tehnicile de productie, insotindu-i pretutindeni atat pe parcursul turului exterior, cat si a celui interior care ofera acces in camera tankurilor si in camera butoaielor. Cei 4 invitati vor degusta o selectie de 4 vinuri din gama Premium si a unui vin din gama Bristena, alaturi de un platou individual de branzeturi, snack-uri si apa minerala/plata.

La final fiecare participant va primi in dar o sticla de vin din partea cramei Budureasca; un cadou menit sa completeze fastuos intreaga experienta si care in momentul degustarii va readuce cu placere in memorie clipele petrecute la Crama.

  • cina in patru Corks, wine-bar-ul cu atmosfera cozy

Invitatii vor gasi rezervata special o masa retrasa si deja pregatit un meniu cu trei feluri de mancaruri alese pentru a se asorta, desigur, cu distinsele sortimente de vinuri. Pentru inceput vor primi cate un pahar de Prosecco “Canaletto”, ataturi de bruschette cu rosii si bruschette cu somon fume. Apoi vor degusta un platou de branzeturi fine insotite de o sticla de vin bordolez “Chateau La Verriere” Sauvignon. Finalul culinar va fi unul incununat de un desert special: Moelleux au chocolat glace si vin de Porto “Calem Fine Ruby”.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere, inclusiv cu transport privat pana la / de la crama.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente principale: o degustare de vinuri si cina la wine-bar pentru 4 persoane

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Degustare Vinuri

Crama Budureasca
Adresa: Gura Vadului, nr 472, judetul Prahova
Program: sambata: 9-17, duminica: 9-15
Nr participanti: 4
Durata: 3 ore

Cina

Corks
Adresa: Str. Bacani, nr.1, Centrul Istoric, Bucuresti (intrarea se face dinspre Str. Lipscani)
Program: Luni-Joi 15.00 – 02.00, Vineri-Sambata 15.00 – 04.00, Duminica 15.00 – 24.00
Nr. Participanti: 4

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Wine day”

Etichetă: .