Wellbeing day

Sampanie, ciocolata si un masaj relaxant cu uleiuri aromatice, urmate de alte clipe speciale intr-o cafenea de poveste!

700 lei

Compare

 

Poate vrei sa oferi ceva special unui cuplu sau unor prietene bune ori prieteni buni… Sau poate vrei sa va oferi chiar voua un cadou „altfel” decat cele de pana acum.

Oricare ar fi situatia, acesta este un cadou pentru cei care adora sa petreaca timp impreuna: sa se relaxeze impreuna, sa savureze un ceai sau o cafea impreuna, sa isi spuna povesti si sa isi impartaseasca visuri arzatoare. Cu alte cuvinte pentru cei care isi construiesc amintiri impreuna. Si un astfel de cadou nu este putin lucru…

Cei care vor primi acest cadou se vor bucura de:

  • un masaj „by EdenSPA” revigorant sau relaxant in doi cu uleiuri aromatice pentru corp, fata si cap, celebrat la final cu sampanie si ciocolata
  • o experiență de 2 ore intr-o camera!… Dar nu orice fel de camera si nu „acel fel” de camera, ci o Camera din Fata sau una din camerele de la Coftale. Vor intra intr-o atmosfera aparte: un loc ca o cutie de lemn cu mii de sertare in care stau imprastiate amintiri cu prieteni si povesti. Va fi rezervata special cea mai cautata masuta care asigura o ambianta intima in care se pot servi cate un ceai aburind, o cafea proaspat rasnita si o bunatate de desert incluse in pachetul cadou.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: tratament corporal si o seara intr-o cafenea de poveste pentru doua persoane

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Tratament Corporal

Eden Spa

Adresa: Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, Bucuresti (harta)

Program:
Luni-Vineri 9.00-21.00
Sambata 10.00 – 19.00
Duminica 10.00 – 19.00

sau

Adresa: Calea Victoriei 56, 010083, Bucuresti

Program:
Luni-Vineri 7.00-21.00
Sambata 9.00 – 21.00
Duminica 9.00 – 21.00

Seara Intr O Cafenea De Poveste

Camera din Fata

Adresa: Strada D. I.Mendeleev nr. 22 (piata Amzei), Bucureşti

Program:
Luni – Joi: 08.00-22.00
Vineri: 08.00-23.00
Sambata: 09.00-23.00
Duminica: 09.00-22.00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Wellbeing day”