Virtual travel

(11 recenzii de la clienți)

740 lei

O experienta inedita pentru pasionatii de calatorii si zbor: pilotarea intr-un simulator Boeing 737 si vizitarea virtuala a oricarui loc dorit

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Virtual travel (o sesiune intr-un simulator de zbor B737 si o experienta de realitate virtuala)

    “Lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc citesc doar o pagina!”

    Mai toti oamenii sunt pasionati de calatorii. Ne dorim sa evadam, sa schimbam decorul, sa descoperim locuri, oameni si obiceiuri necunoscute. Unii dintre noi suntem mai norocosi si reusim sa facem acest lucru mai des, altii ne facem planuri si visam chiar si cu ochii deschisi. Oricum ar fi, majoritatea dintre noi avem destinatii preferate: fie in care am fost si dorim sa revenim candva pentru ca am trait niste experiente memorabile, fie in care nu am ajuns inca si dorim sa le cunoastem si aprofundam cu prima ocazie.

    Daca cineva apropiat isi doreste nespus sa ajunga intr-un anumit loc si, din diferite motive, nu il poti ajuta sa isi transforme visul in realitate, iti recomandam sa ii oferi posibilitatea de a-l transforma in… realitate virtuala. Si daca, in plus, este pasionat(a) si de zbor sau de avioane, iti recomandam, cel mai probabil, cadoul perfect!

    Vrei sa oferi un cadou surprinzator unui pasionat de calatorii, zbor sau avioane? Ofera-i in dar pachetul “Virtual travel” care contine o sesiune intr-un simulator de zbor la mansa unui B737, plus o experienta de vizitare in realitatea virtuala a oricarui loc in care isi doreste cu ardoare sa ajunga.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • o sesiune in simulatorul de zbor al profesionistilor de la Jetav

    Persoana care primeste acest cadou va beneficia de o sedinta in simulator la mansa unui avion Boeing 737 New Generation de 62000 kg si va putea admira si experimenta o decolare si o aterizare pe aeroportul din apropierea locului pe care si-l doreste demult sa il (re)viziteze. Cu alte cuvinte, isi va putea alege orice aeroport din lume, fie el pe o plaja insorita, fie intre munti inzapeziti. Pentru mai multa adrenalina va putea simula de la mansa avionului incidente precum cedarea de motor, incendiu, furtuna, zbor cu turbulente, zbor cu vant lateral, zbor de noapte si multe alte evenimente riscante. Totul se va petrece de-a lungul unui zbor imaginar de o ora catre destinatia dorita, desigur dupa un instructaj de aproximativ 30 de minute si cu suportul unui reprezentant Jetav, in orice zi a saptamanii isi doreste!

    Jetav Flight Academy si-a deschis aripile in iunie 2016 si a adus la bord doar oameni cu o experienta vasta in domeniul aviatiei. Ei au convingerea ca succesul se obtine mai ales atunci cand pui suflet in ceea ce faci, de aceea echipa lor si-a dedicat timpul si energia pentru a pune bazele celei mai performante academii de aviatie. Programele lor aprobate AACR sunt concepute pentru a depasi standardele riguroase de siguranta cerute astazi membrilor echipajului de cabina de catre companiile aeriene, oferindu-le in acelasi timp pasagerilor cele mai inalte standarde de servicii pentru clienti.

    • o experienta de realitate virtuala alaturi de complicii nostri de la Frenzy VR

    Frenzy VR Studio este un studio de realitate virtuala din Bucuresti. Ei pun la dispozitia clientilor echipamente profesioniste intr-o configuratie ce permite si experiente virtuale in grup. Fiecare din noi suntem asteptati sa experimentam viitorul entertainment-ului si sa pasim in alte lumi.

    Prin intermediul realitatii virtuale, oricine poate calatori in orice loc de pe Pamant, pe Luna sau, de ce nu, pe Marte? Oricine poate deveni un erou de actiune sau poate intra in pielea unui personaj de poveste. Doar imaginatia este limita aici. Realitatea virtuala este un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului. Prin intermediul unei casti sau unor ochelari de VR si al unor controllere, beneficiarul va fi transportat intr-o noua lume, aceea pe care isi doreste cu ardoare sa o (re)vada si pe care o va putea explora, experimentand senzatii noi.

    In plus, Frenzy VR are jocuri pentru toate gusturile, pentru cei mari si cei mici, dand ocazia celor pasionati sa se joace, sa exploreze Everestul, adancul oceanelor sau chiar jungla amazoniana.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: o sesiune in simulator de zbor si o experienta de realitate virtuala
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Sesiune In Simulator De Zbor Jetav | Adresa: str Francisc Munteanu nr 8 cartier Henri Coanda | Program: Luni – Vineri: 8-22, Sambata: 8-22, Duminica: 8-22 | Nr participanti: 1 | Durata: aprox 30 min debrief + 1h zbor
    Experienta Virtual Reality Frenzy VR | Adresa: Bulevardul Gheorhe Sincai, 2A , Bucuresti | Nr participanti: 1 | Durara: 1h
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 11 recenzii

    5.00 Total
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Adauga o recenzie

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    11 recenzii pentru Virtual travel

    1. Gabriel

      O experienta cu totul noua pentru mine, alimentata de relationarea foarte buna cu reprezentantii partenerului.

    2. Bogdan

      A fost excelent, prima mea experienta atat la VR cat si la un simulator de zbor, toti oamenii cu care am interactionat au fost foarte amabili, mi-au explicat in detaliu ce trebuie facut, m-au ghidat pe parcurs, merita trecut pe la ei cel putin o data.

    3. T.A.

      Zborul in simulatorul JetAv a fost o super experienta pe care o recomand oricui este pasionat de aviatie, merita investitia atat financiara cat si de timp.

    4. A.R.

      A fost distractiv!

    5. Alex

      Experienta a fost fantastica, iar simulatorul este incredibil – foarte, foarte realist. Recomand cu incredere sa incerce oricui, mai ales daca sunt persoane pasionate de aviatie.

    6. Mihaela

      Am oferit cadou aceasta experienta fiului nostru de 12 ani, care este pasionat de zbor si isi doreste sa devina pilot. A fost extrem de incantat de cele 90 de minute petrecute in simulatorul de zbor Boeing 737, alaturi de Stefan, un pilot si un instructor super implicat de la Jetav Flight Academy.

      Am apreciat posibilitatea de a personaliza scrisoarea prin care fiul nostru a aflat de aceasta surpriza, atentia la detalii, faptul ca programarea a fost facuta intr-un timp record si ca am avut o primire deosebita la Jetav.

      In plus, am gasit foarte multe asemanari intre un zbor cu avionul si zborul in cariera, care m-au ajutat si pe mine, in calitate de Consilier in Cariera, sa am noi perspective de sondat pentru discutiile de cariera.

      Recomand aceasta experienta cadou atat adolescentilor care doresc sa devina piloti, cat si tuturor celor pasionati de calatorii, pentru ca va puteti alege orice aeroport din lume pe care puteti ateriza virtual!

    7. Alex

      A fost o experienta total noua, inedita, extrem de interesanta si distractiva in acelasi timp. Conceptul de VR este o inovatie tehnologica extraordinara pe care o recomand oricui, chiar daca macar din curiozitate – sunt insa ferm convins ca cele mai multe persoane, daca nu toate, vor fi impresionati si isi vor dori sa repete experienta.

    8. Ioan

      Mi-a plăcut foarte mult, recomand cu încredere.

    9. Adrian

      Va multumim pentru experienta minunata oferita. Am fost impreuna cu fiul meu de 6 ani la JetAv pentru simulatorul de zbor. Echipa de acolo ne-a creat o experienta minunata, au fost atenti si au creat o poveste care a tost fascinanta pentru fiul meu care acum vrea sa devina pilot :) Cu siguranta voi incerca si alte experienta Complice

    10. Cristian Pop

      Domnul instructor a fost foarte dragut si ne-a raspuns la toate intrebarile. Se pot face poze si filmulete pentru amintiri :)
      O experienta foarte placuta. Daca mergeti in curand, verificati cu cei de la Jetav starea strazilor. Cand am fost noi (14feb21), se refaceau canalizarile si era totul spart pe-acolo :)

    11. Catalina

      Buna ziua!
      Simulatorul de Boeing a fost o experienta noua, foarte placuta. Pot spune ca a fost distractiv, dar cel mai important, a fost o experienta foarte utila prin prisma informatiilor primite. Instructorul a fost foarte deschis, informat si a stiut sa transmita informatiile intr-un mod cat mai inteligibil. Ca atare, chiar a fost o combinatie perfecta intre fun si o imbunatatire a culturii generale.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente