Up in the air in Tuzla: survol cu elicopterul si salt cu parasuta

(O recenzie client)

2.600 lei

Survol cu elicopterul si salt in tandem cu parasuta – 2 experiente intr-un cadou perfect pentru cei ce iubesc adrenalina!

Pret experienta:
Pret optiuni suplimentare:
Valoare totala:
+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Up in the air in Tuzla: survol cu elicopterul si salt cu parasuta

    Dintotdeauna unul din cele mai mari visuri ale oamenilor a fost sa poata zbura. Sa aiba parte de experiente in aer, sa poata cunoaste ce este dincolo de linia orizontului, sa vada de la inaltime frumusetile naturii, sa se poata deplasa cu o viteza mai mare, sa simta adrenalina si aerul rarefiat de deasupra norilor…. Fiecare are o motivatie diferita, fapt pentru care de-a lungul timpului au fost construite diferite aparate care sa il ajute pe om in indeplinirea maretului vis.

    Vrei sa surprinzi cu un cadou perfect pentru indeplinirea dorintei de a zbura in inaltul cerului? “Up in the air in Tuzla: survol cu elicopterul si salt cu parasuta” este darul care va incanta orice destinatar/a care adora adrenalina.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • un survol dedicat de aproximativ 30 de minute cu decolare / aterizare de la Aerodromul Tuzla, deasupra litoralul Marii Negre, la bordul unui elicopter CABRI G2, cunoscut pentru fiabilitatea sa.

    Pe langa manevrarea aparatului de zbor, pilotul isi va asuma cu placere si rolul de ghid. Zborul va fi operat de partenerul nostru REGIONAL AIR SERVICES.

    • salt cu parasuta realizat in tandem alaturi de profesionisti in domeniu de la TNT Brothers.

    TNT Brothers este cea mai mare asociatie de parasutism din Romania si una dintre cele mai mari din SE Europei si isi deschide portile in fiecare an din aprilie pana in noiembrie. Cu vreme buna, un avion performant, numeroase facilitati si o altitudine maxima de 4000m, ei isi dedica toata activitatea pentru dezvoltarea parasutismului in Romania si promovarea parasutismului romanesc in afara granitelor tarii, asigurand multa distractie si salturi memorabile pentru toti doritorii de salturi de la inaltime, pentru parasutisti de toate nivelurile de calificare.

    Pentru ca siguranta reprezinta o prioritate, in efectuarea salturilor vor fi folosite cele mai noi tehnologii si sisteme pentru parasutare, iar instructorii de tandem care vor oferi asistenta pe tot parcursul saltului sunt sportivi de performanta in parasutism.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

     

     

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: zbor cu elicoptetu si salt cu parasuta.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Survol Cu Elicopterul REGIONAL AIR SERVICES | Elicopter: Cabri G2| Capacitate maxima: pilot + 1 pasager | Locatie: Aerodom Tuzla| Durata: cca 30 min | Pentru a desfasura zborul in conditii de siguranta este recomandat ca beneficiarii acestui pachet sa nu aiba o greutate totala care sa depaseasca 220 kg.
    Salt Cu Parasuta In Tandem TNT Brothers | Adresa disponibila: Aerodrom Tuzla sau Clinceni | Nr participanti: 1 | Perioada: mai-sept | Reguli generale ale dropzone-ului: varsta minima de participare: 16 ani cu acordul scris al parintilor si 18 ani fara acord. Greutate maxima a unui participant: 110 kg. Copiii vor fi in permanenta supravegheati de un adult, accesul lor pe pista de decolare fiind strict interzis, animalele de companie vor fi supravegheate si nu vor fi lasate libere, se interzice accesul pe pista cu autovehiculele, stationarea lor fiind permisa doar in zona special amenajata
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.
     

    Bazat pe 1 recenzii

    5.00 Total
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Adauga o recenzie

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    1 recenzie pentru Up in the air in Tuzla: survol cu elicopterul si salt cu parasuta

    1. Adriana M

      Complice ne-a personalizat acest pachet – l-am luat impreuna cu o degustare de cafea cand am implinit 11 ani de casatorie. O fost o zi minunata, iar plimbarea cu elicopterul a fost una dintre amintirile despre care povestim cu drag si cu zambetul pe buze.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente