cadou un cantec unic, doar pentru tine versuri personalizate, melodie personalizata - complice.ro
Un cantec unic, doar pentru tine

Un cantec 100% personalizat: un cadou memorabil si plin de emotie oferit cuiva drag

1,350 lei

Compare

Completeaza cadoul cu optiuni suplimentare

Adauga formatului audio si un colaj de fotografii
Cadou Un cantec unic, doar pentru tine (cantec personalizat compus de o echipa de profesionisti)

Un cantec personalizat, cu versuri compuse special pentru acea persoana draga, asezate perfect peste o coloana sonora reprezentativa… Atunci cand acest cantec este dedicat din toata inima, devine unul din cele mai emotionante cadouri pe care le poti oferi.

Un complice abia asteapta sa discute cu tine, pentru ca impreuna sa scrieti cele mai romantice versuri si cea mai frumoasa melodie pe care TU sa le oferi in dar in cele mai speciale ocazii. Poate este vorba de ziua de nastere a cuiva drag, de aniversarea relatiei voastre, de un cadou de nunta sau de o cerere in casatorie, de un cadou de botez, de ziua unui coleg sau la plecarea cuiva din echipa… si multe, multe alte ocazii ce vor deveni, astfel, memorabile!

Vrei sa oferi unei persoane importante din viata ta un cadou 100% personalizat si plin de emotie? Ofera cadoul “Un cantec unic, doar pentru tine” si persoana care va primi acest dar de suflet va simti dragostea ce i-o porti si va aprecia si mai mult clipele petrecute impreuna.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Un cantec personalizat compus de Othello, pe versuri de Laura Sgarcitu

Othello este numele de scena al lui Florentin Milcof care a cantat in lungul si in latul lumii din Canada pana în Coreea de Sud, cu oprire in Germania, Tunisia sau Elevetia. In Romania a orchestrat, compus si interpretat pentru 12 albume ale unor artisti precum Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirica, Directia 5, a cantat alaturi de Paula Seling, AG Weinberger, Laurentiu Cazan, Stefan Banica jr. si multi altii. A fost distins cu premiul pentru cea mai buna orchestratie – Iris Athenaeum in cadrul Galei Industriei Muzicale Romanesti. A ”primit” numele de Othello de la jurnalistul George Stanca in 1999.
Versurile sunt compuse de Laura Sgarcitu – scriitor si blogger. Este autoarea volumului de proza scurta ”Joi seara, intre sapte si opt” si a blogului ”Casa Povestasului”.

Cantecul Tau este un produs artizanal si personalizat 100%, care va lua nastere dupa ce clientul care achizitioneaza acest pachet discuta cu Laura despre destinatarul cadoului, ocazia, imprejurarile si alte detalii ale oferirii acestui cadou. Laura va compune versurile inedite care vor surprinde esenta momentului, apoi Othello va compune o melodie originala, in stilul preferat de client, o va orchestra, interpreta si livra in format mp3.

Daca se doreste, se poata selecta optiunea suplimentara de a completa melodia cu un colaj de poze furnizate de client, formand un cantec 100% personalizat: un videoclip mp4 care va deveni un cadou memorabil si plin de emotie oferit cuiva drag.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: cantec personalizat compus de Othello pe versuri de Laura Sgarcitu

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Cantec Personalizat

Othello si Laura Sgarcitu
Locatie: telefonic si online
Program: stabilit de comun acord
Participanti: 1
Termen livrare: 7 zile de la agreerea versurilor de catre client

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Un cantec unic, doar pentru tine”

Ati putea dori, de asemenea…

liv tane_site1_sepia
Story of a life

Autobiografia unei persoane dragi care are multe de povestit, o experienta vasta de impartasit si intamplari inedite de istorisit

3,300 lei