cadou tricou cu autograful lui Alex Ciocan (2 Hospice) donatie - complice.ro
Tricou semnat Alex Ciocan (2 Hospice)

Cadou Tricou cu autograful lui Alex Ciocan, banii fiind donati integral catre Hospice Casa Sperantei!

500 lei

Compare

Cadou Tricou cu autograful lui Alex Ciocan, banii fiind donati integral catre Hospice Casa Sperantei

Bicicleta, ca mijloc de locomotie, apare in Europa, sub diferite forme, in jurul anului 1850, vehiculul dobandind destul de rapid o mare popularitate, cursele efectuandu-se in conditii de viteza sporita. Cronicarii vremii noteaza ca ciclismul apare in tara noastra in 1869, cand societatea „Tirul” din Bucuresti pune la dispozitia membrilor ei „velocipede pentru a se exersa in mersul in echilibrul pe un aparat cu doua roti”. In Bucuresti, primele biciclete apar în 1886, pentru ca in 1891 sa se consemneze debutul ciclismului ca sport. Cursa de debut din Bucuresti a avut loc in 1891 pe distanta Otopeni — Baneasa si a avut 10 km.

Astazi, ciclismul este un sport larg raspandit atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor. Bicicleta, la varste fragede in varianta ei fara pedale, este modul preferat de locomotie al copiilor inca de la varsta de un anisor. Societatea incurajeaza tot mai mult folosirea bicicletelor, ca alternativa mult mai sanatoasa a masinilor, atat din punct de vedere al miscarii fizice cat si al poluarii.

Vrei sa oferi un cadou special unei persoane pasionate de ciclism si sa faci si o fapta buna? Alege un tricou cu autograful lui Alex Ciocan, iar toti banii platiti vor fi redirectionati catre Hospice Casa Sperantei!

Organizatia Nonprofit HOSPICE Casa Sperantei a fost infiintata in 1992 si a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. Aceasta isi propune sa schimbe vietile celor care traiesc cu o boala incurabila, prin grija si compasiune, oferite neconditionat, cu scopul de a darui demnitate si speranta. HOSPICE Casa Sperantei ofera copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Din 1992 pana acum, 20.000 de oameni aflati intr-o cursa nedreapta au gasit alinare la HOSPICE. Ei si familiile lor au primit sprijin atunci cand au avut nevoie si au aflat cum isi pot pastra demnitatea in fata bolii.

Alex Ciocan a inceput practicarea ciclismului de performata la varsta de 14 ani, iar dupa mai bine de 23 de ani de pedalat recunoaste ca bicicleta i-a influentat intreaga viata si activitate profesionala. “Cred ca bicicleta poate schimba in bine totul. Si stilul de viata si stilul alimentar, dar si comportamentul”, spune ciclistul. Are la activ 15 Tururi ale Romaniei, opt ale Turciei, cinci ale Greciei si Bulgariei si participari la multe alte competitii internationale importante. Detine aproximativ 30 de titluri de campion national si în jur de 60 de podiumuri la campionatele nationale. Alex Ciocan este fara dubii unul dintre ciclistii de top ai Romaniei si un sustinator al ciclismului de strada si nu pierde nicio ocazie in a se alatura cauzelor care incurajeaza acest gen de miscare.


Cadoul Contine

Tricou nou cu autograful lui Alex Ciocan.
Banii incasati vor fi donati exclusiv catre HOSPICE Casa Sperantei.

Livrare Si Plata

Tricoul este disponibil intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.
Tricoul se ridica de la o locatie comunicata ulterior sau se livreaza contra cost prin curier.
Tricoul se achita doar prin transfer bancar si nu se poate aplica nici un cod de discount.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Tricou semnat Alex Ciocan (2 Hospice)”