Cadou Train with a champ: Marian Dragulescu - complice.ro
Train with a champ: Marian Dragulescu

Un antrenament revigorant alaturi de marele gimnast Marian Dragulescu, perfect pentru orice pasionat de sport si sanatate

4,490 lei

Compare

Cadou Train with a champ: Marian Dragulescu (antrenament in sala alaturi de Marian Dragulescu)

Sportul in general reprezinta sanatate fizica, dar ajuta mult si la reechilibrarea psihica. Pentru o viata sanatoasa si echilibrata, oricarei persoane, copil sau adult, i se recomanda sa faca zilnic exercitii fizice. In acest fel, chiar daca viata este uneori prea agitata, iar programul cotidian prea incarcat, o sesiune de antrenament ajuta la mentinerea sau redobandirea formei fizice optime si relaxeaza psihicul de problemele de peste zi. Iar un antrenament corect efectuat, alaturi de un mare campion, poate trezi pasiunea pentru o viata sportiva constanta si poate pregati pe oricine chiar si pentru competitii de anvergura.

Vrei sa oferi un cadou surprinzator unei persoane pasionate de sport si sanatate? Ofera-i ocazia de a se antrena in sala de sport, alaturi chiar de marele gimnast Marian Dragulescu!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o sesiune de antrenament in sala alaturi de Marian Dragulescu.

Marian este gimnastul roman cu cel mai impresionant palmares din toate timpurile: in prezent detine 31 de medalii dintre care 3 la Jocurile Olimpice (1 de argint si 2 de bronz), 10 la Campionatele Mondiale (8 de aur si 2 de argint) si 18 la Campionatele Europene (10 de aur, 6 de argint si 2 de bronz). Singura medalie de aur care îi lipseste este cea de la Jocurile Olimpice. Performeaza extraordinar la orice aparat, dar exceleaza la sarituri si sol. In cadrul probelor de sarituri exista chiar “saritura Dragulescu”, cu un grad foarte ridicat de dificultate, aceasta purtand numele lui Marian intrucat el a efectuat-o pentru prima data. Cariera sa a debutat in 1999 si va continua cu succes la nivel international inca multi ani. Nascut in 1980, Marian reuseste constant sa surclaseze cu usurinta concurenti mult mai tineri, o reusita de renume international fiind chiar de curand, cand a fost medaliat cu aur la sol si cu argint la sarituri in cadrul Campionatelor Europene 2017 desfasurate la Cluj-Napoca.

Cine ca primi acest dar se va intalni cu Marian in sala de antrenament pregatit/a pentru inceperea unei experiente sportive complete. Marian va fi incantat sa ofere timp de o ora si jumatate sfaturi teoretice si practice pentru ca orice sportiv amator sa poata ajunge la un nivel cat mai inalt de performanta, dar si sa impartaseasca povestea sa de succes. Iar pentru ca amintirea acestei sesiuni de antrenament si a acestui cadou minunat sa ramana vie in memorie, Marian va oferi la final si un mic obiect purtand autograful sau. Bineinteles,  totul va putea fi imortalizat in cateva poze perfecte de pus in rama sau pe retelele de socializare.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou este compus dintr-o sesiune de o ora si jumatate de antrenament alaturi de campionul Marian Dragulescu.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Sesiune Antrenament Alaturi De Marian Dragulescu

Locatie: Sala Lia Manoliu Str. Dr. Primo nr. 1, sector 1
Durata: 1 ora si 30 min
Nr persoane: 1 (copil sau adult)

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Train with a champ: Marian Dragulescu”