Touch & Taste

Experientele in doi sunt de neegalat: taine ascunse intr-o ceasca de cafea, apoi un masaj relaxant cu uleiuri aromatice…

750 lei

Compare

Un cadou pentru o zi in cuplu! Poti face cadoul unor prieteni, nasilor, finilor sau… poate chiar ti-l faci cadou tie si persoanei dragi. Caci fiecare cuplu are nevoie de momente intime si relaxante petrecute impreuna!

Ca in fiecare zi, dimineata incepe la o ceasca de cafea. De data asta, insa, vor fi mai multe cesti si ele vor fi acompaniate de povesti nespuse si tehnici secrete impartasite de oameni pentru care cafeaua reprezinta o pasiune. Apoi ziua continua cu o relaxare profunda intr-o atmosfera romantica, cu lumanari parfumate si arome fascinante la un SPA elegant.

 

Oricare ar fi fericitii care vor primi acest cadou, ei se vor bucura de:

  • o sesiune de degustare de cafea in minunatul loc Coftale. Un barista profesionist le va dezvalui din tainele unei cafele de calitate, ii va invata cum sa-si aleaga sortimentul de cafea in functie de preferinta si cum sa prepare o adevarata cafea buna chiar si acasa. Iar daca cineva are suflet de copil sau suflet de artist, acesta va tresari de bucurie cand va fi invitat sa deseneze in cafea
  • un masaj in doi marca EdenSPA, revigorant sau relaxant, unde pe parcursul a 75 de minute rasfatul va fi completat cu uleiuri aromatice pentru corp, fata si cap. La final, experienta va fi celebrata cu sampanie si ciocolata.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

 

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: degustare cafea si tratament corporal pentru doua persoane.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Degustare Cafea

Coftale

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr.42, sector2, Bucuresti

Program:
Luni-Duminca: 09:00-12:00

Tratament Corporal

Eden Spa

Adresa: Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, Bucuresti (harta)

Program:

Luni-Vineri 9.00-21.00
Sambata 10.00 – 19.00
Duminica 10.00 – 19.00

sau

Adresa: Calea Victoriei 56, 010083, Bucuresti

Program:

Luni-Vineri 7.00-21.00
Sambata 9.00 – 21.00
Duminica 9.00 – 21.00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Touch & Taste”

Etichete: , , .