The scent of a woman

Ofera-i in dar schimbarea de stil pe care si-o doreste si experienta parfumata a unui alt fel de “shopping”! 

3,600 lei

Compare

Se spune ca toate femeile se pricep la moda si la shopping. Dar uneori fiecare femeie simte nevoia sa ia cu ea o prietena pentru sfaturi, pareri si companie. Dar daca aceasta companie ar fi un adevarat profesionist in domeniul vestimentar? Sau daca ar fi un consilier in parfumuri de lux care ar spune cu pasiune povesti despre parfumieri, mosteniri si descoperiri?

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

-Full Style Experience cu Irina Markovits, consilier de stil si jurnalist de moda, care include:

  • o consultatie initiala cu durata de 45 minute, pentru a identifica si evalua silueta si fizionomia, a descoperi preferintele stilistice si tiparele de shopping, a puncta obiectivele stilistice si de imagine.
  • o lectie individuala de stil/ stilism personal de aproximativ 3 ore, care include recomandari 100% personalizate pentru silueta, cromatica, stilul vestimentar si garderoba clientei (croieli, lungimi si culori potrivite; reguli pentru construirea unei tinute armonioase; identificarea pieselor si tinutelor cheie pentru conformatia clientei; lista pieselor si accesoriilor necesare unei garderobe eficiente si armonioase, pentru fiecare sezon; realizarea unui buget de shopping pentru urmatoarea perioada; recomandarea de tinute – prin fotografii – potrivite stilului clientei).
  • 2 ore de personal shopping, in vederea gasirii unor tinute noi si/ sau actualizarii de garderoba (piese vestimentare in croieli, culori sau stiluri noi, accesorii)
  • 3 sesiuni de follow-up de cate 60 de minute fiecare, pentru a trece in revista impreuna cu Irina tinutele create intre timp, a primi feedback si sfaturi suplimentare de stilism, a gestiona directia stilistica gasita sau pur si simplu pentru a se pregati pentru un eveniment viitor la care trebuie sa participe.

– explorarea unor colectii de parfumuri de lux, presarata cu povesti spuse cu pasiune despre creatori, generatii, descoperiri si arome. La final, cine va primi acest pachet isi va alege cadou parfumul exclusivist preferat. Aceasta activitate se realizeaza cu sprijinul parfumeriei Madison.

transport premium asigurat de BlackCab pentru un maxim de confort si rasfat, intre locatiile din Bucuresti. Cele 4 drumuri incluse vor fi spre / de la locatia de shopping, respectiv spre / de la Madison.

– o scrisoare lectronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea urmatoarelor categorii: Full Style Experience, consiliere parfum si transport cu sofer personal

Valabilitate

Voucherul este valabil 3 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere Vestimentara

Se va realiza alaturi de Irina Markovits la adresa clientei.

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata – Duminica: indisponibil

Consiliere Parfum

Parfumeria Madison

Adresa: Str. Calea Dorobantilor nr.152, Sector 1, Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri, precum si de conditiile meteorologice necesare pentru desfasurarea activitatilor in siguranta deplina.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “The scent of a woman”

Etichetă: .