The picture of a beautiful flower

Un tablou de flori! Sau cu o singura floare: EA

1,375 lei

Compare

Alege dimensiunea ramei
 

De 1 sau 8 Martie, de ziua ei sau intr-o zi oarecare, cel mai probabil te gandesti sa ii daruiesti flori. Este un gest frumos indiferent ca este o singura floare, un buchet sau chiar un cos de flori.

Dar cum ar fi sa ii daruiesti un tablou cu flori? Si, mai mult: cum ar fi sa gasesti un cadou prin care sa ii transmiti ca EA este cea mai frumoasa floare din lume si ca poza ei ar merita sa fie in acel tablou?

Incearca acest pachet-cadou pentru a o surprinde cu adevarat!

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un tablou inedit cu flori naturale proaspete si deosebite, made by Miss-Fleur si livrat in Bucuresti, pentru a face dintr-un simplu gest de a oferi flori unul memorabil
  • o sedinta foto de budoir in cadrul careia fotograful profesionist Marcela Hristescu isi va ajuta “modelul” sa pozeze cat mai natural si expresiv si ii va pune in evidenta trasaturile unice. Dupa 1 ora de fotografiat profesionist vor fi alese, poate pentru un alt tablou, 20 de cadre reprezentative care vor deveni amintiri deosebite, iar 5 din ele vor fi prelucrate pentru a indeparta micile imperfectiuni ale pielii. Marcela Hristescu, fotograful MH Studio, are o experienta fotografica de peste 10 ani in care a lucrat cu fotomodele din industria de fashion, cu firme de parfumerie precum Bvlgari sau Elysee, cu nume cunoscute din mass media si cu tinere fotomodele care au devenit vedete pentru o zi in studio.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are ca si componente principale: flori naturale in rama si sedinta foto profesionala.

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Tablou Cu Flori Naturale

Realizat de Miss Fleur
Pozele sunt cu titlu informativ, florile din componenta pot diferi in functie de cele mai proaspete flori disponibile in stoc la momentul efectuarii comenzii.
Livrarea se face numai in Bucuresti, iar termenul de livrare este intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.
Pentru comenzi mai mari de 10 bucati te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact, prin mail sau la 0720 15 30 15.

Sedinta Foto

Sedinta foto are loc la MH Studio

Adresa: strada 11 iunie nr 7 (zona Unirii), Bucuresti

Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “The picture of a beautiful flower”

Etichetă: .