The Glam Experience

O zi VIP pentru ei doi: un zbor spectaculos cu elicopterul in jurul Bucurestiului, transport premium, iar actiunea se termina pe marile ecrane!

3,100 lei

Compare

Cadou The Glam Experience (zbor cu elicopterul, transport premium si cinema VIP)

Planuiesti de ceva timp sa ii oferi un cadou de care sa-si aminteasca de fiecare data cu zambetul pe buze?

Vrei sa ii daruiesti o experienta plina de stil si aventura de care, poate, sa va bucurati chiar impreuna?

Ce ai zice de un cadou de „vedeta”?

 

Vrei sa oferi un cadou care sa cuprinda un zbor cu elicopterul, transport premium si cinema in atmosfera VIP? Alege pachetul nostru cadou de „vedeta”!

Cei care vor primi acest cadou se vor bucura de:

  • un zbor dedicat de aproximativ 25 de minute in jurul Bucurestiului la bordul unui elicopter Robinson 44, cunoscut pentru fiabilitatea sa. Pe langa manevrarea aparatului de zbor, pilotul Cornel Antonovici obisnuit sa insoteasca vedetele isi asuma cu placere si rolul de ghid.
  • partenerii nostri de la BlackCab le vor asigura transportul premium cu un sofer personal la bordul unei masini de lux pe tot parcursul activitatilor.
  • ultima oprire: o experienta high-class in una din cele 3 sali VIP Cinema City care include, pe langa vizionarea filmului intr-o ambianta confortabila si placuta, acces gratuit la lounge-ul locatiei, unde se vor putea bucura de servicii complete de bar si catering.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 componente: survol privat cu elicopterul, transfer premium intre locatii, experientă ViP la cinema.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificată pe voucher

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Survol Privat

Aviatia Utilitara Bucuresti

Adresa: sos. Bucuresti-Ploiesti, km 8, Sector 1 (in spatele magazinului IKEA din Complexul comercial Baneasa)

◦elicopter: Robinson RII-44
◦capacitate maxima: pilot + 3 pasageri
◦ruta: in jurul Bucurestiului
◦durata: aproximativ 25 min

•Pentru ca siguranța clientilor este o prioritate pentru noi si colaboratorii nostri, activitatea privind zborul cu elicopterul poate fi reprogramata oricand in perioada de validitate a voucherului, daca conditiile meteo sunt nefavorabile.

•Pentru a desfasura zborul in conditii de siguranta este recomandat ca beneficiarii acestui pachet sa nu aiba o greutate totala care sa depaseasca 220 kg.

VIP Cinema

Cinema City

Adresa: AFI Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, Bucuresti 061344

Transfer

Transferul persoanelor se va realiza cu o masina Mercedes-Benz Clasa E cu sprijinul BlackCab

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “The Glam Experience”

Etichete: , , .