Tasteful passions

977 lei

Cadou cu gusturi pasionale: degustari de cafea alaturi de un barista si praline facute chiar de ei in atelierul unor profesionisti

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Tasteful passions (o sesiune dedicata pentru degustare cafea si un atelier de praline)

    Degustare de cafea si atelier de ciocolata: un cadou despre placeri nevinovate, gust divin si pasiuni. Un cadou cu povesti captivante, despre secrete nestiute si despre arta. Un cadou care imbina cele mai raspandite si recunoscute tentatii si bucurii ale vietii.

    Pentru milioane de oameni cafeaua este bucuria trezirii de dimineata, subiectul unui adevarat ritual, prilej de introspectie sau, din contra, de discutii savuroase, pretext de intalniri sociale sau doar de retragere in intimitate. Cu o multitudine de soiuri, gusturi si secrete, cafeaua devine, pentru doua persoane norocoase care se vor bucura de acest cadou, tema unei sesiuni individuale de degustare, condimentata cu povesti spuse cu pasiune, cu informatii impartasite cu generozitate si cu demonstratii practice de preparare in functie de gusturi si preferinte.

    Indiferent de varsta, sex sau nationalitate, frecventa iubitorilor de ciocolata este impresionanta. In forme diverse, culori multiple si arome uimitoare, ciocolata reprezinta una din cele mai serioase tentatii in fata careia de cele mai multe ori cedam, chiar daca stim ca va urma sa ne macine un sentiment de nevinovatie gandidu-ne la efectele calorice. Poate pentru a ne linisti constiinta sau poate chiar pe deplin adevarat, s-a scris ca ciocolata imbunatateste memoria, creste performanta in stiintele logice, reduce riscul aparitiei bolilor de inima dar, mai ales, aduce fericirea!
    Una din cele mai rafinate forme in care savuram ciocolata sunt pralinele. Pentru a le obtine atat de delicate, cu o consistenta fina si cu un gust desavarsit, procesul de realizare al pralinelor a devenit o arta care imbina talentul cu tehnologia si cunostintele documentate. Cele doua persoane vor asista activ la acest proces intr-un laborator nou utilat si amenajat, observand fiecare etapa si putand sa isi exercite indemanarea dar si sa isi delecteze papilele gustative cu cele mai proaspete si pure arome de ciocolata.

    Fa acest cadou cuiva drag si pasionat de bucuriile vietii sau fa-ti-l chiar tie si mergi alaturi de jumatatea ta pentru a ceda impreuna celor mai delicioase tentatii.

    Vrei sa oferi un cadou care sa cuprinda si degustare de cafea dar in plus si un atelier de praline dedicat? Alege pachetul nostru cadou special creat pentru a provoca pachetele gustative!

    Cei care vor primi acest cadou se vor bucura de:

    • o degustare cu si de cafea pentru doua persoane alaturi de Adrian Caradeanu

    Ocazia va fi perfecta pentru orice pasionat sau impatimit al cafelei, dar chiar si pentru necunoscatori, caci le va oferi posibilitatea sa invete cum sa-si aleaga sortimentul de cafea in functie de preferinta, care sunt secretele unei cafea de calitate si cum sa prepare o astfel de cafea chiar si acasa.

    Adrian Caradeanu are o pregatire la Universitatea del Caffe Trieste – Coffee Expert – 2008 si Passport To Success -Restaurants, Bar & Room Service Training – 2010.

    • un workshop de  praline pentru doua persoane in  atelierul Guilty Pleasure

    Intalnirea va debuta cu povestea ciocolatei de la origini pana la produsul finit: pralina. Va urma o sesiune de degustare de ciocolata de diverse origini, pentru ca fiecare invitat sa isi poata alege aroma favorita. Partea preferata a multora este joaca cu ciocolata, caci participantii se vor juca efectiv cu ciocolata (300 gr pentru fiecare) si isi vor realiza singuri pralinele. La finalul experientei fiecare va lua acasa cu mandrie pralinele “productie proprie”

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

     

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

     

    Voucher Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: sesiune privata de degustare cafea si workshop privat de praline, pentru 2 persoane.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher.
    Personalizare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Degustare Cafea Adrian Caradeanu | Locatie: Flair Angel - Palatul Bragadiru, Calea Rahovei 147-153, Bucuresti 050892 | Program: stabilit de comun acord | Durata: cca 2 ore | Nr. pers: 2
    Atelier Praline Guilty Pleasure | Adresa: Str. Sergent Constantin Boghiu, nr.12b, sect. 1, Bucuresti | Durata: aprox 2 ore | Program: Luni – Vineri: 8:30- 14.30 | Nr. pers: 2
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale. Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Tasteful passions”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente