Cadou Swim and smile, kid - complice.ro
Swim and smile, kid

Un cadou educativ si sentimental, potrivit pentru copiii mici si mari: cursuri de educatie acvatica si sesiune foto profesionista

1,750 lei

Compare

Cadou Swim and smile, kid (6 sesiuni de educatie acvatica si o sedinta foto profesionista)

Esti parinte, bunic/a, nas/a, unchi, matusa sau prieten al unui copil minunat caruia vrei sa ii oferi tot ce este mai bun pe lume. O educatie aleasa, ocazia sa invete la o scoala buna, activitati extrascolare cat mai interesante, vacante distractive… si cate si mai cate. In vremurile noastre, ofertele sunt multe si felurite si cum copilasul beneficiaza de tot suportul tau, de toata atentia si de toata dragostea, sigur nu duce lipsa de nimic din ceea ce isi doreste.
Si cum grija ta fata de cel mic se naste odata cu aparitia lui pe acest pamant si nu se va termina niciodata, ne-am gandit la un cadou care sa se potriveasca perfect oricarei varste a copilariei, un cadou de care sa se poata bucura si un bebelus, dar si un copil ajuns la varsta de scoala. Astfel am creat pachetul „Swim and smile, kid” care include sedinte de educatie acvatica si o sesiune foto profesionista in care copilasul va fi eroul principal.

Vrei sa ii oferi celui mic un cadou deopotriva cu valoare educationala si sentimentala? Ofera-i in dar cursuri de educatie acvatica (pentru o dezvoltare armonioasa) si o sesiune foto profesionista (pentru ca anii frumosi ai copilariei sa ii ramana vii in memorie toata viata).

 

Cine va primi acest cadou (recomandat copiilor cu varsta intre 4 luni si 7 ani) se va bucura de:

  • educatie acvatica la centrul Acvatic Bebe Club (ABC)

Din consideratie pentru formarea personalitatii copilului si educarii intr-un mod armonios, partenerii nostri au creat un loc special, cu o atmosfera calda si relaxanta, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, unde copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Pentru un nivel cat mai bun de relationare copil-instructor, cele 6 sedintele saptamanale de educatie acvatica sunt individuale. Copilasii participanti trebuie sa aiba minim 4 luni si pot fi insotiti pe toata perioada sedintei de un parinte.

Activitatea de educatie acvatica conduce la indeplinirea unor obiective foarte importante:
* satisfacerea nevoii imperioase de miscare a nou-nascutului si copilului mic, ce reprezinta motorul dezvoltarii psihomotrice a acestora;
* cresterea si dezvoltarea psihica si fizica armonioasa a nou-nascutului si copilului mic;
* imbunatatirea capacitatilor functionale ale aparatului cardiovascular, respirator si locomotor;
* imbunatatirea capacitatii generale de efort;
* formarea priceperilor si deprinderilor motrice;
In plus, cadrul activitatilor acvatice permite dezvoltarea interactiunii sociale si constituie prima experienta educationala dincolo de mediul familial.

  • o sedinta foto  la Creative Studio Photography by Gabriella

Sesiunea foto poate avea loc in studioul Gabrielei, intr-un parc din Bucuresti sau acasa, iar copilasul poate schimba chiar pana la 3 tinute. La final beneficiarii, bebe si parintii lui, vor primi pe dvd toate pozele realizate cu aceasta ocazie, iar 50 dintre ele vor fi editate astfel incat si cea mai mica imperfectiune sa fie inlaturata.

Studioul este situat intr-o zona foarte usor accesibila si adaposteste decoruri deosebite si mereu inedite, pentru ca fiecare sesiune foto sa aiba o tematica proprie si fiecare model sa fie in prim plan. Gabriela realizeaza cu mult talent diverse sedinte foto: individuale sau de familie, cu gravidute si apoi cu nou nascuti, foto de produs sau foto la evenimente speciale, dar categoria in care a acumulat o experienta impresionanta si din care obtine cele mai mari satisfactii este fotografia cu copilasi. Cei care au trecut prin studioul ei au fost placut surprinsi de atitudinea ei calda si prietenoasa dar totodata profesionista, iar momentele din studio s-au dovedit a fi memorabile.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are doua componente principale: sase sedinte saptamanale de educatie acvatica si o sesiune foto intr-un studio profesionist.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Educatie Acvatica

Activ Bebe Club
Adresa: Str. Delea Noua, nr. 15 Sectorul 3, Bucuresti
Program: Luni – Vineri: 9:00 – 21:00, Sambata – Duminica: 9:00 – 15:00
Valabilitate: 6 sedinte saptamanale
Durata: 30-35 min pentru copii sub 3 ani, respectiv 40-45 min pentru copii peste 3 ani
Analize necesare:
– Avizul medicului pediatru care sa ateste ca bebelusul/copilul este clinic sanatos si apt pentru desfasurarea programului de stimulare psihomotorie.
– Rezultatul examenului de urna si coproparazitologic.
– Rezultatul examenului faringian.
– Avizul medicului de familie care sa ateste ca însotitorul copilului in apa este clinic sanatos.

Sedinta Foto

Creative Studio Photography by Gabriella
Adresa studio: Bld. Decebal nr. 11, Bucuresti
Program: luni – vineri: 9:00-21:00, sambata: 9:00- 21:00, sarbatori legale: disponibil doar in cazuri exceptionale (de ex.1 Mai, 1 Iunie program normal)
Durata: 2 ore
Tinute / decor: Fiecare persoana (max 6 participanti) poate avea pana la 3 schimburi.

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Swim and smile, kid”