cadou Sweet & Sophisticated atelier privat macarons - complice.ro
Sweet & sophisticated

Un cadou rafinat si un adevarat ritual gastronomic: atelier privat de macarons – unul dintre cele mai complicate deserturi!

950 lei

Compare

Cadou Sweet & sophisticated (atelier privat de macarons si transport privat)

Desert, dar nu orice desert, ci acela care este recunoscut in prezent ca unul dintre cele mai rafinate si complicate deserturi din lume: macarons! Aceeasta este propunerea noastra cea mai dulce si rafinata pentru un cadou culinar de senzatie, potrivit oricarui pasionat de arome si gusturi elegante si irezistibile.

Macarons este un desert la granita dintre fursecuri si prajituri constand din doua bezele fragede unite de o crema fina. Desi termenul de macaron este unul frantuzesc, el provine de fapt din limba italiana (macarone), intrucat initial a fost preparat in Italia. In Franta, acolo unde acest desert si-a gasit consacrarea, a fost adus de bucatarul italian al Catherinei de’ Medici.

Desigur, nu vom dezvalui aici mai multe detalii din istoria, retetele si secretele acestui desert, pentru ca acestea vor fi dezvaluite in cadrul atelierului privat de macarons care compune acest cadou experiential.

Iti vom mai spune doar ca Ziua Internationala a desertului Macarons este sarbatorita pe 20 martie, adaugand faptul ca noi credem ca orice zi este perfecta pentru a realiza si a degusta macarons. Unul, doua, trei sau cat mai multe, poate chiar punand in pericol recordul mondial al piramidei formata din 8540 de macarons.

Vrei sa oferi un cadou dulce si rafinat unei persoane dragi, pasionate de gastronomie si in special de deserturi? Ofera-i pachetul Sweet & sophisticated care contine o invitatie la un atelier privat de macarons si transport cu sofer, iar experienta astfel traita va fi cu totul speciala si memorabila.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • participarea la un atelier privat de macarons in cadrul Atelierului Cortez

Atelier Cortez este  producator de macarons si ciocolata (praline, cake-pops, tablete), fabricate in intregime manual, din ingrediente naturale, prin metode traditionale. Produsele finite pot fi inscriptionate full color cu orice logo, imagine, mesaj, printr-un procedeu inedit de imprimare directa cu cerneala comestibila. Micile delicatese Cortez pot deveni elemente cheie in situatii diverse: evenimente corporate sau aniversari personale (nunta, botez). Nimic nu este imposibil la Atelier Cortez! Clientul alege culoarea, crema, cutia pentru ambalare, culoarea funditelor… si mai ales mesajul pe care doreste sa il inscriptioneze pe macarons!

Cel sau cea care va primi acest cadou, se va bucura de o experienta completa in atelier. Aceasta va debuta cu istoria desertului macarons de la origini pana in prezent, va continua cu degustarea mai multor retete de macarons, alaturi de o colectie de 4 vinuri spumante, ca mai apoi, desigur, sa se treaca la crearea efectiva de prajiturelelor, cand destinatarul cadoului va avea sansa de a participa la toate etapele procesului de fabricatie, creand atat macarons, cat si creme personalizate.

La final, cel sau cea care primeste acest cadou va pleca acasa cu mandria si bucuria in suflet, dar si cu o cutie plina cu 20 de macarons “productie proprie’.

  • transport privat cu sofer asigurat cu drag si profesionalism de catre partenerii nostri pana la atelierul Cortez si inapoi la o adresa din Bucuresti, pentru un confort desavarsit si pentru ca cel sau cea care primeste acest cadou sa se poata dedica in intregime pasiunilor culinare.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: participarea la un atelier privat de macarons si transport cu sofer.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Privat De Macarons

Cortez
adresa 1: Strada Amurgului, 168/15, Balotesti, Ilfov
Program:
luni – vineri: 8-20
sambata: 8-16
Nr participanti: 1
Durata: 3 ore

Transport Privat

Include 2 drumuri asigurate de partenerii nostri Black Cab sau Alpha Cab:
– de la o adresa din Bucuresti la Atelier Cortez
– de la Atelier Cortez pana la o adresa din Bucuresti

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Sweet & sophisticated”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Gateste cu Chef-ul Academiei City Grill si transport privat - complice.ro
Gateste alaturi de un Chef consacrat

Un atelier privat de cooking alaturi de un Chef consacrat – un cadou care poate surprinde atat un amator, cat si un pasionat de arta culinara!

550 lei

Cadou Tasteful passions
Tasteful passions

Cadou cu gusturi pasionale: degustari de cafea alaturi de un barista si praline facute chiar de ei in atelierul unor profesionisti

830 lei