Survive and Escape

Un curs intensiv de parasutism, urmat de un salt liber de la 4.000 m asistat de doi instructori experimentati! Apoi urmeaza provocarea unei evadari!

2,500 lei

Compare

Cadou Survive and Escape (curs de parasutism, salt individual de la 4.000m si o evadare dintr-o camera misterioasa)

Daruieste-i o experienta reala!

Va invata mai intai teoria de baza pentru parasutism si dupa aceea va trai la maxim adrenalina primului salt liber cu parasuta alaturi de doi instructori experimentati.

Dupa finalizarea eforturilor fizice si domolirea emotiilor urmeaza o alta provocare: testarea inteligentei si perspicacitatii pentru a evada, alaturi de prieteni apropiati, dintr-o camera plina de mistere si secrete ascunse.

 

Vrei sa oferi un cadou care sa cuprinda un curs de parasutism urmat de primul salt liber de la 4.000m si de provocarea unui Escape Room misterios? Alege pachetul nostru cadou cu cote uimitoare de adrenalina!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un curs de parasutism in cadrul caruia se vor folosi metode de pregatire recunoscute la nivel international, predate de instructori cu experienta in domeniu. Este destinat si persoanelor care au mai experimentat saltul cu parasuta inainte.
  • un salt individual cu parasuta de la 4000 m, acompaniat de doi instructori profesionisti, in care va aplica tehnicile invatate la curs si demonstrate in cadrul testarii. Va beneficia de tot echipamentul performant necesar realizarii saltului, precum si de indicatiile pas cu pas ale instructorilor care ii vor fi alaturi pe parcursul zborului.
  • o experienta reala de evadare din casa Mystery Rooms Escape, un loc cu adevarat misterios din Bucuresti. In Journey, una din camerele cu cel mai ridicat nivel de dificultate, un prieten plecat intr-o calatorie pentru a cauta comori nemaivazute ii va solicita compania, atunci cand va fi gata de aventura, pentru a face marile descoperiri impreuna. Va trebui sa infrunte provocarile pe care le va intalni, sa intre intr-o lume misterioasa, sa descopere mesajele secrete lasate special pentru a-i ghida drumul si a-i oferi ajutor! Va primi invitatia de a pleca in aceasta calatorie alaturi de inca 3 prieteni si de a intra intr-o noua aventura! Provocari vor fi la tot pasul si numai impreuna le vor putea depasi in timp, fiecare contribuind la reusita finala.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are ca si componente principale: curs parasutism AFF cu salt de la 4000m si o sesiune de 1 ora intr-o camera de unde trebuie sa evadeze.

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta. Sezonul normal de parasutism este in intervalul aprilie – octombrie.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Salt Cu Parasuta

TNT Brothers

Adresa:
Aerodrom Clinceni, Ilfov, Str. Aeroporului, nr. 114 Comuna Cornetu

Reguli generale ale dropzone-ului

– copiii vor fi in permanenta supravegheati de un adult, accesul lor pe pista de decolare fiind stric interzis
– animalele de companie vor fi supravegheate si nu vor fi lasate libere
– se interzice accesul pe pista cu autovehiculele, stationarea lor fiind permisa doar in zona special amenajata

Escape Room

Mystery Rooms Escape

Adresa: Bdul. Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti
Program: Luni – Duminica 11:00 – 21:30
Durata: 60 minute
Camera: Journey
Numar persoane: 4

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri, precum si de conditiile meteorologice necesare pentru desfasurarea activitatilor in siguranta deplina.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Survive and Escape”

Etichete: , , , .