cadou Super wheels - complice.ro
Super wheels

Un cadou pe multe roti: scoala de enduro si un automobil marca BMW pentru a strabate frumosul drum pana in Muntii Ciucas

1,950 lei

Compare

Cadou Super wheels (scoala de enduro in weekend, cazare cu pensiune completa si o masina premium BMW pentru drumul dus-intors)

Ce are doua roti dar poate merge mai repede decat o masina? Noi ne-am gandit la motocicleta! Poate avea diverse forme, dimensiuni si culori, dar un lucru este sigur: motocicleta inseamna libertate si adrenalina. Multi spun ca pasiunea pentru motociclete inseamna sa iubesti sportul, natura si viteza! Totodata, inseamna si pasiune pentru oameni si pentru prietenie, caci aici exista cele mai puternice si solide comunitati.

Astfel, acesta este cadoul perfect pentru a petrece 3 zile in mijlocul naturii, alaturi de prieteni vechi si noi, practicand un sport atat de complex precum motociclismul. Mai exact, este vorba despre participarea la o scoala de enduro in munti. Iar organizatorii ne asigura ca acest cadou este potrivit si pentru incepatori si pentru avansati.
Si ce este si mai minunat este ca drumul pana la „scoala” il va strabate pe patru roti – roti de masina eleganta si sportiva – de BMW.

Vrei sa ii oferi un cadou surprinzator, pe masura pasiunilor? Fie ca prefera confortul celor patru roti ale masinii, fie ca prefera adrenalina celor doua roti ale motocicletei, pachetul cadou „Super wheels” este ceea ce isi doreste aproape orice barbat!

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un sfarsit de saptamana prelungit, de vineri pana duminica, petrecut in cadrul Scolii de Enduro in zona Muntilor Ciucas

Partenerii nostri complici in aceasta activitate plina de adrenalina, cei de la Romanian Adventure, sunt  specializati in turismul de aventura inca din 2003. Echipa este alcatuita din traineri si instructori din cele mai diverse domenii de activitate: sportiv, militar, traineri de comunicare, instructori auto-moto, geografi, specialisti in turism… etc.

Motociclismul enduro poate fi o alternativa la iesirile clasice la munte, dar si ocazia de a descoperi si alte zone interesante cum sunt luncile raurilor, dealuri si podisuri, greu accesibile cu alte vehicule. Cu motocicleta enduro se pot traversa zone accidentate, drumuri forestiere sau pante abrupte, traseul fiind limitat doar de abilitatile practicantului. Este un sport care dezvolta capacitatea de efort, abilitatile fizice si tonusul muscular.

Scoala este organizata sub forma unui curs de initiere in acest captivant sport moto si se adreseaza chiar si celor fara experienta in motociclism. Oferta scolii de enduro este ideala pentru cei care isi cauta un nou hobby, o noua provocare, dar este potrivit si celor care au deja in sange aceasta pasiune. Locatia scolii se afla la poalele muntilor Ciucas, in zona Intorsura Buzaului. Desigur, cadoul include si cazare si masa pe toata perioada. Cel ce primeste acest cadou va face parte dintr-un grup de 10-20 de persoane care in scurt timp ii vor deveni buni prieteni.

Servicii incluse:
* curs teoretic
* echipa de instructori
* motociclete enduro
* echipamente de protectie
* poligon de enduro
* combustibil
* examinare practica

  • Locatia din zona Intorsura Buzaului unde se desfasoara scoala de enduro este o zona cu multe pante si pajisti intinse, departe de aglomeratie, unde se poate ajunge cu orice tip de vehicul; insa cel ce primeste acest cadou va ajunge la destinatie la bordul unul elegant si sportiv automobil marca BMW, inchiriat de la partenerii nostri BMW Auto Cobalcescu, pentru ca frumosul drum din Bucuresti pana in Muntii Ciucas sa fie o adevarata experienta de condus, de aceasta data, pe patru roti.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente principale: scoala enduro in munti si inchiriere auto marca BMW

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Scoala De Enduro

Romanian Adventure
Locatie: Muntii Ciucas
Nr participanti: 1 (va face parte dintr-un grup de cca 10-20 pers)
Perioada: martie – noiembrie
Durata: 3 zile (vineri-duminica)

Vineri – ziua I
* 17:00 check-in
* 18:00 prezentarea echipamentului, comenzile si caracteristicile tehnice al motocicletei, instructaj teoretic, reguli de conduita eco, notiuni de orientare
* 20:00 cina

Sambata – ziua II
* 09:00 mic dejun
* 10:00 – 13:00 poligon de initiere cu instructor – exercitii de folosire a sistemului de franare si a ambreajului, urcari si coborari. 2-3 sedinte pentru fiecare cursant
* 13:30 pranz
* 15:00 poligon de initiere
* 17:30 perfectionare, poligon enduro – trecerea peste mici obstacole, pante pozitive si negative. 2-3 sedinte pentru fiecare cursant
* 20:00 cina
* 21:00 foc de tabara

Duminica – ziua III
* 09:00 mic dejun
* 10:00 examinare practica in poligon enduro – proba finala
* 13:00 pranz
* 14:00 premierea celor mai “priceputi” participanti

Masina Inchiriata Marca BMW

BMW Auto Cobalcescu
Adresa: Splaiul Unirii nr 331, Bucuresti, sector 3
Durata inchiriere: 3 zile (vineri-duminica)
Conditii inchiriere:
– prezentarea carnetului de conducere de catre sofer
– semnarea documentelor de inchiriere
– masina va fi preluata si predata cu rezervorul plin de benzina / motorina, dupa caz
– masina personala poate fi lasata in parcarea Auto Cobalcescu si preluata la predarea masinii inchiriate

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Super wheels”