Super sweet message

(O recenzie client)

245 lei

Un cuprinzator mesaj de suflet scris cu litere de ciocolata – cadoul dulce care surprinde placut!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Super Sweet message (mesaj de pana la 60 de caractere, scris pe ciocolata)

    Cand persoana draga nu este langa tine pentru a-i face o declaratie de suflet, poti apela cu incredere la un mesaj scris.

    In vremurile de demult mesajele erau scrise in piatra, fapt care le-a conferit o mare durabilitate in timp. In vremurile moderne sunt mult mai des intalnite mesajele electronice, care au avantajul de a fi transmise destinatarului in cel mai scurt timp indiferent de distanta.

    Insa daca vrei un mod ingenios de a-i transmite un scurt mesaj important sau chiar unul romantic, plus sa ii faci o surpriza si sa ii oferi un moment de placere si bucurie, sugestia noastra este sa ii transmiti un mesaj scris in ciocolata.

    Vrei sa transmiti un mesaj unei persoane dragi, dar totodata si sa ii oferi un cadou surpriza? Trimite-i o telegrama scrisa pe o ciocolata belgiana delicioasa si, astfel, citirea mesajului va deveni un moment de reala placere si bucurie.

    Mesajul tau poate fi alcatuit din litere, cifre, max 6 caractere speciale (spatii, semnul intrebarii, virgula etc) sau chiar simboluri din ciocolata decorativa, avand in total max 60 de caractere, dispuse pe 5 randuri a cate 12 spatii. Pentru inspiratie, am atasat cateva poze cu mesajele create de noi.

    Telegrama va fi scrisa caracter cu caracter pe cate o bucatica de ciocolata realizata prin metode traditionale, in atelierul Chocolissimo. Chocolissimo este unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, oferind o gama de peste 600 de produse din ciocolata de cea mai buna calitate. Telegramele din ciocolata sunt unice si surprinzatoare, constituind cadouri inedite.

    Astfel, fiind un cadou in intregime personalizat, se accepta doar plata cu cardul online sau prin transfer bancar.

    Cadoul poate fi personalizat la cerere (numarul de caractere, mesajul etc).

    Te rugam sa citesti si rubrica “Informatii aditionale”!

    Cadoul contine O cutie cu 60 bucati de ciocolata dispuse pe 5 randuri (a cate 12 bucati fiecare), continand 60 de caractere care pot fi cifre, litere, semne punctuatie sau 6 simboluri Ambalata intr-o cutie de lemn Dimensiuni in ambalaj: 373x173x27mm Greutate minima neta: 570 g Termen de valabilitate 6 luni din momentul productiei
    Plata, Livrare si Transport Plata pentru acest produs poate fi realizata doar prin transfer bancar sau card. Termenul de livrare este 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii. Costul standard al transportului include livrarea pentru adresele aflate in limita ariei de acoperire Fan Courier, exceptand localitatile cu kilometri exteriori; pentru acestea va exista un cost suplimentar. In zilele calduroase, pentru livrarea in conditii optime, clientul poate ridica coletul de la sediul Fan Courier din apropiere sau poate opta pentru serviciu de livrare urgenta contra unui cost suplimentar. Pentru comenzi mai mari de 10 cutii te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact, prin mail la contact@complice.ro sau la 0720 15 30 15.
    Ocazie-simbolice

    Zi de nastere, 8 Martie, Aniversare relatie, Craciun, Majorat, Zi onomastica, Ziua Copilului, Ziua indragostitilor

    Pentru cine? - simbolice

    Pentru adolescenti, Pentru copii, Pentru cuplu, Pentru EA, Pentru EL, Pentru grupuri

    Bazat pe 1 recenzii

    5.00 Total
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Adauga o recenzie

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    1 recenzie pentru Super sweet message

    1. CMary

      Super ideea unei telegrame dulci. Aata super frumos si este de mare efect
      Mai greu a fost sa ma limitez la cuvinte )
      Sunt foarte amabili si mi-au fost alaturi la stabilirea mesajului si detaliilor dorite.
      Comanda a venit rapid, ambalata ok, cutia din lemn este lucrata finut, iar ciocolata delicioasa !
      Multumesc !!!

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente