Cadou Super Sweet Message telegrama din ciocolata ciocotelegrama - complice.ro
Super sweet message

Un cuprinzator mesaj de suflet scris cu litere de ciocolata – cadoul dulce care surprinde placut!

200 lei

Compare

Scrie mesajul pe care il doresti

Trimite-ne mesajul care doresti sa fie scris pe ciocolata (max 60 carcatere in total, 12 caractere * 5 randuri)


Cadou Super Sweet message (mesaj de pana la 60 de caractere, scris pe ciocolata)

Cand persoana draga nu este langa tine pentru a-i face o declaratie de suflet, poti apela cu incredere la un mesaj scris.

In vremurile de demult mesajele erau scrise in piatra, fapt care le-a conferit o mare durabilitate in timp. In vremurile moderne sunt mult mai des intalnite mesajele electronice, care au avantajul de a fi transmise destinatarului in cel mai scurt timp indiferent de distanta.

Insa daca vrei un mod ingenios de a-i transmite un scurt mesaj important sau chiar unul romantic, plus sa ii faci o surpriza si sa ii oferi un moment de placere si bucurie, sugestia noastra este sa ii transmiti un mesaj scris in….. ciocolata.

Vrei sa transmiti un mesaj unei persoane dragi, dar totodata si sa ii oferi un cadou surpriza? Trimite-i o telegrama scrisa pe o ciocolata belgiana delicioasa si, astfel, citirea mesajului va deveni un moment de reala placere si bucurie.

Mesajul tau poate fi alcatuit din litere, cifre, caractere speciale (spatii, semnul intrebarii, virgula etc) sau chiar 6 simboluri din ciocolata decorativa, avand in total max 60 de caractere, dispuse pe 5 randuri a cate 12 spatii. Pentru inspiratie, am atasat cateva poze cu mesajele create de noi.

Telegrama va fi scrisa caracter cu caracter pe cate o bucatica de ciocolata realizata prin metode traditionale, in atelierul Chocolissimo. Chocolissimo este unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, oferind o gama de peste 600 de produse din ciocolata de cea mai buna calitate. Telegramele din ciocolata sunt unice si surprinzatoare, constituind cadouri inedite.

Astfel, fiind un cadou in intregime personalizat, se accepta doar plata cu cardul online sau prin transfer bancar.

Cadoul poate fi personalizat la cerere (numarul de caractere, mesajul etc).

Te rugam sa citesti si rubrica “Informatii aditionale”!


Cadoul Contine

– O cutie cu 60 bucati de ciocolata dispuse pe 5 randuri (a cate 12 bucati fiecare), continand 60 de caractere care pot fi cifre, litere, semne punctuatie sau 6 simboluri
– Ambalata intr-o cutie de lemn
– Dimensiuni in ambalaj: 373x173x27mm
– Greutate minima neta: 570 g
– Termen de valabilitate 6 luni din momentul productiei

Plata, Livrare Si Transport

Plata pentru acest produs poate fi realizata doar prin transfer bancar sau card.
Termenul de livrare este 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.
Transportul este inclus doar pentru adresele aflate in limita ariei de acoperire Fan Courier, exceptand localitatile cu kilometri exteriori; pentru acestea va exista un cost suplimentar.
In zilele calduroase, pentru livrarea in conditii optime, clientul poate ridica coletul de la sediul Fan Courier din apropiere sau poate opta pentru serviciu de livrare urgenta contra unui cost suplimentar.
Pentru comenzi mai mari de 10 cutii te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact, prin mail la contact@complice.ro sau la 0720 15 30 15.

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Chocolate and wine - complice.ro
Chocolate and wine

Un cadou dulce si inmiresmat, cu gust de ciocolata si aroma de vin in cadrul unor degustari private

930 lei

Cadouri: atunci cand una spunem si alta ne dorim
Chocolate for Romeo & Juliet

Rasfat deplin in doi alaturi de cele mai dulci ingrediente: ciocolata si dragostea! Masaj de cuplu si atelier de praline in dar!

1,200 lei

Cadou Just chocolate - complice.ro
Just chocolate

Momente dulci de rasfat: un atelier privat de degustare si un ritual SPA cu ciocolata!

850 lei