Cadou Super flight simulator Airbus A320 survol elicopter - complice.ro
Super flight

O experienta la inaltime, de povestit si peste ani: prezenta intr-un simulator Airbus A320 si survol cu elicopterul!

9,000 lei

Compare

Cadou Super flight (experienta in simulator Airbus A320 si survol cu elicopterul)

Cum ai povesti cea mai inedita intamplare din viata? Acea experienta pe care o traiesti o singura data si de care iti amintesti si peste 1 an si peste 5 si peste 10.

Vei spune ca a fost senzational, peste asteptari, ca ai trait cel mai placut sentiment. Cu incantare si mandrie vei arata prietenilor poze si filmari din timpul experientei, iar tu, privindu-le, vei rememora clipele unice.

Pentru fiecare om experienta vietii arata diferit si e marcata de intamplari diferite. Pentru un pasionat de zbor, inaltimi, avioane, libertate si adrenalina, am pregatit o experienta inedita si surprinzatoare, care il va duce din simulatorul unei aeronave comerciale (unde va primi rolul unui pilot adevarat) in carlinga unui elicopter (unde se va putea bucura de peisaj, in calitate de pasager VIP).

Vrei sa transformi in realitate visul cel mai arzator al unui pasionat de zbor si inaltimi? Ofera-i in dar pachetul Super flight care include o experienta unica intr-un simulator Airbus A320 si un survol cu elicopterul. Garantat va avea parte de o experienta memorabila!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • experienta intr-un simulator Airbus A320

Simulatorul in care va avea loc aceasta experienta se afla la Sofia si este cu circuit inchis, non-comercial, avand program de functionare non-stop si fiind folosit de pilotii care zboara pe avioane comerciale si non-comerciale pentru a obtine certificarile necesare practicarii meseriei. Simulatorul Airbus A320 este o replica fidela a aeronavei comerciale si ofera toate senzatiile traite in realitate intr-un avion. Este unul din cele mai avansate simulatoare de zbor, rezultat a saizeci de ani de cercetari si experienta. Acest simulator creeaza conditiile reale de zbor, reproducand turbulente, accidente cu pasari sau cu alte aeronave, incendii la motoare, defectiuni la sistemul de aterizare sau chiar prabusire. Simulatorul include toate comenzile de pe aeronava reala si un ecran de 178grd in jurul pilotului si a copilotului.

Instructor in aceasta inedita lectie de pilotaj timp de 8 ore este Emil Dobrovolski, cu o vasta experienta inca din 1994:

1994-1997: copilot pe AN24 pentru 250 de ore de zbor
1997-2005: copilot, pilot si instructor pe ATR 42/72 pentru 3500 de ore de zbor
Din 2005: pilot, instructor si examinator pe Airbus 320 pentru 4000 de ore de zbor
Din 2012: pilot de test certificat international pentru Airbus 320 si Airbus 310

Dincolo de senzatia inedita traita in aceasta aventura alaturi de alti 3 participanti, persoana care va primi acest cadou se va bucura de o lectie intensa cu aplicabilitate atat in business, cat si in viata personala. Parte integranta a unui program avansat de Leadership Transformational, aceasta experienta il pune pe fiecare participant in postura de a:

– Evalua o situatie si a lua decizii in conditii de stres

– Fi parte a unei echipe cu roluri si obligatii bine stabilite

– A administra resursele existente

– A mentie controlul in situatii extreme

– A intelege si a urma procedurile standard

– Evident, de a pilota o aeronava comerciala

Avantajul acestei experiente este ca tot ceea ca va invata, va putea aplica in orice domeniu in care activeaza si chiar in viata de zi cu zi.

Complicii nostri sunt profesionistii de la Qualians. Qualians este o companie est-europeana de consultanta in learning & development, cu activitate din 2004 pe piata locala. In Romania, Qualians ofera servicii de coaching si consultanta, traininguri personalizate si cursuri deschise. Aproximativ 6.000 de persoane din companii cu activitate locala urmeaza programele Qualians in fiecare an. De asemenea, sute de profesionisti de diferite specializari participa anual la cursurile deschise organizate de companie.

  • survol cu elicopterul

Zborul dedicat, de aproximativ 25 de minute, in jurul Bucurestiului, se va face la bordul unui elicopter Robinson 44, cunoscut pentru fiabilitatea sa.

Complicii nostri in aceasta experienta sunt cei de la Aviatia Utilitara. Pe langa manevrarea aparatului de zbor, pilotul Cornel Antonovici, obisnuit sa insoteasca vedetele, isi va asuma cu placere si rolul de ghid. Pentru a oferi la randu-i o experienta inedita, beneficiarul cadoului poate invita inca 2 persoane, alaturi de care sa traiasca aceasta aventura.

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: prezenta intr-un simulator Airbus A320 si survol cu elicoptetul.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Simulator Airbus A320

Qualians
Adresa desfasurare experienta: Osma Street, Sofia Airport, North District, Sofia, Bulgaria. Coordonate: 42.701986, 23.404851
Participanti: 1 (va face parte dintr-un grup de 4 pers)
Durata: 8 ore
Program:
– se ajunge in Sofia in dimineata respectiva sau cu o seara inainte, in functie de ora stabilita pentru simulator
– discutie teoretica inainte de zbor, 2-3 ore
– simulator, 4 ore, cate una pentru fiecare participant in rol de comandant
– discutie teoretica dupa zbor, 1 ora
– sedere peste noapte sau plecare, in functie de ora stabilita pentru simulator
Pretul include accesul in simulator, precum si sesiunile de briefing si debriefing sustinute de unul din cei mai experimentati piloti Tarom. Nu sunt incluse costurile cu deplasarea, cazarea si mancarea.

Survol Cu Elicopterul

Aviatia Utilitara Bucuresti
Adresa: sos. Bucuresti-Ploiesti, km 8, Sector 1 (in spatele magazinului IKEA din Complexul comercial Baneasa)
◦elicopter: Robinson RII-44
◦nr participanti: max 3 (plus pilotul)
◦ruta: in jurul Bucurestiului
◦durata: aproximativ 25 min

•Pentru ca siguranta clientilor este o prioritate pentru noi si colaboratorii nostri, activitatea privind zborul cu elicopterul poate fi reprogramata oricand in perioada de validitate a voucherului, daca conditiile meteo sunt nefavorabile.
•Pentru a desfasura zborul in conditii de siguranta este recomandat ca beneficiarii acestui pachet sa nu aiba o greutate totala care sa depaseasca 220 kg.

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 45 de zilelucratoare inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Super flight”

Ati putea dori, de asemenea…

IMG_2503
The Glam Experience

O zi VIP pentru ei doi: un zbor spectaculos cu elicopterul in jurul Bucurestiului, transport premium, iar actiunea se termina pe marile ecrane!

3,100 lei

rsz_up_in_the_air_site
Up in the air

Survol cu elicopterul, zbor cu balonul cu aer cald, salt in tandem cu parasuta – 3 experiente intr-un cadou perfect pentru doi aventurieri!

6,850 lei

Cadou Rallycopter
Rallycopter

De la praful de pe pista de raliu, la aerul tare al inaltimii survolate cu elicopterul

2,900 lei