Cadou Super BEBE - complice.ro
Super BEBE

Gimnastica si masaj pentru bebelusi si o sedinta foto profesionala – un cadou sanatos pentru un start armonios in viata celui mic!

850 lei

Compare

Cadou Super BEBE (gimnastica si masaj pentru bebelusi si o sedinta foto profesionala)

Copiii sunt viitorul nostru, astfel ca trebuie sa avem grija de ei, sa investim in ei si sa ii crestem cat mai frumos si sanatos posibil. De aceea foarte important este startul in viata pe care il au micutii nostri.

Pentru o dezvoltare armonioasa, atat fizica cat si psihica, am creat un pachet-cadou ce include masaj si gimnastica. Exercitiile fizice combinate cu masajul au o multitudine de efecte benefice care ii asigura bebelusului un ritm de crestere echilibrat. Totodata, gimnastica si masajul bebelusului sunt forme terapeutice de joaca, putand fi considerate primii pasi spre socializare. Exercitiile adaptate varstei si nivelului de dezvoltare al fiecarui bebelus se bazeaza pe miscari naturale, ce nu presupun un efort exagerat din partea acestuia, iar combinarea tehnicilor de masaj cu gimnastica duc atat la tonifierea organismului, cat si la relaxarea lui. Masajul practicat cu regularitate il ajuta sa doarma, sa se hraneasca mai bine si sa se bucure de noutatile aparute in primul an de viata.

In plus, pentru ca parintii si toti cei apropiati micutului sa isi aduca aminte cu drag si peste ani de primele luni din viata bebelusului lor, am inclus in acest pachet-cadou si o sedinta foto profesionala.

Vrei sa faci un cadou deosebit unui bebelus special la nastere, la botez, la o aniversare sau de Craciun? Alege cadoul nostru cu gimnastica, masaj si sedinta foto pentru un start armonios si amintiri pentru o viata!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

 • gimastica si masaj pentru bebelus, efectuate de catre specialistii kinetoterapeuti ai Centrului ProMAMA. Exercitiile fizice combinate cu masajul ajuta la:
  – reducerea agitatiei copilului si calmarea lui;
  – stimularea digestiei, diminuand si inlaturand colicile;
  – relaxarea si tonifierea musculaturii;
  – stimularea sistemului circulator si a imunitatii;
  – crearea unei stari de siguranta si incredere;
  – reglarea poftei de mancare.
 • O sedinta foto in cadrul careia fotograful profesionist Marcela Hristescu va surprinde prin obiectivul aparatului expresia fetei micutului si cu siguranta multe zambete. Sesiunea foto va include un decor special in care fotograful il va ajuta pe bebe, dar si pe ceilalti membri ai familiei care il insotesc, sa se destinda, timp in care va surprinde cele mai naturale 30 de cadre pe care la va prelucra ulterior cu multa grija. Marcela Hristescu a fotografiat la Studioul sau MH Studio sute de bebelusi si copii de varste diferite, a lucrat cu Asociatia Mame in cadrul campaniei „Un zambet pentru ecograf” si a creat fotografiile campaniei Celia, prezente in majoritatea revistelor de crestere si ingrijire a copilului.
 • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

R​eprezinta contravaloarea celor 2 activiitati: gimnastica si masaj bebe si sedinta foto profesionala.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Gimnastica Si Masaj Bebe

Centrul ProMAMA
Adresa: Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu)
Program: L-V 09:00 – 19:00

Nr participanti:1 (bebe)
Nr sesiuni: 4
Durata: 30-45 min / sesiune

Sedinta Foto

MH Studio
Adresa: T-Center, Str. Lanariei nr. 93-95, et. 2, nr. 42 – intrarea English Kids Academy, Zona: Parcul Tineretului, langa Liceul Sincai
Program: Luni-Vineri 10.00-16.00 (cu posibilitatea de extindere la cerere)

Nr participanti:1 (bebe)
Durata: 2 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Super BEBE”