Story of a life

Autobiografia unei persoane dragi care are multe de povestit, o experienta vasta de impartasit si intamplari inedite de istorisit

3,300 lei

Compare

Completeaza cadoul cu formatul fizic

Adauga cartea scrisa manual pe hartie vintage
Cadou Story of a life (autobiografia scrisa de un ghostwriter profesionist in urma catorva interviuri de cunoastere)

TU. EA. EL.

Acestea sunt pronume personale care pot fi subiect intr-o propozitie. Subiectul arata cine face o actiune. De exemplu: TU ai o viata frumoasa. EA are o poveste de spus. EL a trait momente uimitoare.

Pentru noi, insa, TU / EA / EL sunt personajele principale ale unui cadou deosebit: o carte biografica.

Orice persoana are o poveste unica de viata, cu urcusuri si coborasuri, cu personaje pasagere sau memorabile, cu intamplari vesele si triste care pot fi transpuse, cu talent, intr-o carte interesanta si captivanta. Si chiar daca aceasta nu va fi scrisa cu intentia de a deveni un best-seller international, ea va ramane in biblioteca familiei si va putea fi citita de nepoti si stranepoti, ca o dulce amintire a unei persoane si personalitati irepetabile.

Vrei sa salvezi, in paginile unei carti de poveste, filele nescrise inca din viata cuiva drag, dar traite in momente de intensitate maxima si emotie vibranta in copilarie, tinerete sau in anii de maturitate? Ofera in dar pachetul “Story of a life” si povestea va fi asternuta pe coli albe de catre un talentat om de litere.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • scrierea propriei carti biografice de catre un ghost-writer talentat

Pentru realizarea cartii biografice, cel/cea care primeste acest cadou va beneficia de doua intalniri cu un ghost-writer talentat si cu experienta, pentru a se cunoaste si a depana amintiri. O a treia intalnire este rezervata pentru o persoana din anturajul protagonistului, care il/o cunoaste foarte bine si care poate povesti momente importante din viata acestuia. Vor fi trimise persoanelor apropiate cate un chestionar pe email, pentru a se putea strange cat mai multe impresii relevante pentru conceperea cartii biografice.

Sarcina care ii revine scriitorului, deloc usoara, dar foarte placuta si plina de provocari, este de a structura pe capitole filele de poveste stranse, de a contura draftul cartii si de a-i da, bineinteles, forma finala.

Dupa circa patru saptamani de creatie, beneficiarul cadoului va primi in format digital cartea de 50 de pagini scrise cu dibacie si talent, pentru a da viata cat mai fidel tuturor istorisirilor aflate de la protagonist si de la persoanele apropiate. Daca doresti, suplimentar poti adauga in procesul de comanda sa daruiesti aceasta carte biografica scrisa de mana pe hartie vintage, pentru un cadou nepretuit ce va fi cu siguranta lasat mostenire.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: carte biografica scrisa de un ghostwriter profesionist in urma unor interviuri private

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Carte Biografica

Un ghost-writer talentat
– Locatie: va fi comunicata in fiecare caz in parte, cu minim 2 zile inainte de data la care va avea loc evenimentul.
– Nr intalniri: 3 din care 2 cu Beneficiarul (de cunoastere si feed back), 1 cu o persoana din anturaj
– Chestionar transmis pe e-mail sau realizat la telefon: 1 (pentru Beneficiar) + 1-2 persoane din anturaj
– Nr. pagini: 50 pagini
– Creare continut pentru fiecare capitol. Serviciile includ 1 draft si 1 forma editata final.
– Predare: digital (email si cd / memory stick)
– Durata (din momentul finalizarii interviurilor pana in momentul finalizarii cartii): max 4 saptamani

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Story of a life”