cadou Smells like dancing - complice.ro
Smells like dancing

Dans privat, in grup, party-uri si parfumuri de lux – un cadou plin de energie care incanta toate simturile!

2,500 lei

Compare

Cadou Smells like dancing (lectii de dans private, in grup, party-uri, un parfum de nisa si consultanta in alegere)

Dansul este parfumul vietii, ar spune pasionatii acestei arte. Iar parfumul incanta, desigur, toate simturile, facandu-te sa plutesti in pasi de dans.

Si ce cadou ar fi mai potrivit pentru o persoana tanara, plina de energie careia ii place dansul si voia buna sau pentru o persoana matura careia ii place sa se relaxeze in pasi de dans pe ritmul unei muzici suave? Indiferent de varsta sau ocupatie, dansul uneste oamenii, punandu-le sangele in miscare, zambetul pe buze si pasiunea in suflete.

Cadoul “Smells like dancing”, care contine lectii de dans ce au loc intr-un spatiu premium, cu accente de parfum exclusivist, este dedicat atat pasionatilor de dans, celor deja profesionisti in aceasta arta, dar si celor care doar cocheteaza cu dansul, avand astfel posibilitatea sa se specializeze in oricare din tehnicile preferate.

Vrei sa ii oferi cadou o calatorie in lumea energica si eleganta a dansului dar si in lumea esentelor parfumate? Alege pachetul “Smells like dancing” si persoana draga tie va experimenta senzatii si sentimente noi pe ritmuri ce ii vor merge direct la suflet.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Lectii de dans in studioul Arthur Murray

Arthur Murray a fost un mare instructor de dans american si un important om de afaceri. Dupa o perioada de timp in care a predat lectii de dans prin posta ‘Learn to dance at home’ (invata sa dansezi acasa), Arthur Murray deschide impreuna cu sotia sa primul studio de dans in orasul New York. De-a lungul anilor 1930 studiourile de dans Arthur Murray ofera numeroase stiluri de dans, incitante si indragite de catre publicul larg. Printre acestea se numara ‘Lambeth Walk’ si ‘Big Apple’, doua dansuri prin care Arthur Murray isi castiga popularitatea si ajunge sa reprezinte cel mai mare lant de studiouri de dans din lume. In anul 1938 se deschide oficial primul studio de dans in sistem de franciza. Profesorii de dans din cadrul studiourilor Arthur Murray pot fi gasiti atat pe marile ecranizari ale filmelor de la Hollywood cat si in spatele multor musical-uri de pe Broadway. Filme precum ‘Dirty Dancing’, ‘Dirty Dancing II’, ‘Dance With Me’, ‘Beautician And The Beast’, ‘Flash Dance’, ‘An American President’, ‘True Lies’, ‘Saturday Night Fever’ si ‘Scent of A Woman’ sunt doar cateva din cele in care profesorii de la Arthur Murray au pregatit dansurile, au invatat starurile sa danseze sau au dansat chiar ei in film.

Aflat intr-o zona din Nordul Bucurestiului, studioul de dans Arthur Murray Bucuresti a fost decorat si amenajat intr-un stil elegant. Spatiul generos are o frumoasa priveliste si ofera un ambient ideal pentru relaxare in pasi de dans. Instructorii scolii au fost intens pregatiti de reprezentantii Arthur Murray International pentru a putea sa impartaseasca placerea de a dansa si sa aplice cu atentie sistemul unic dezvoltat de Arthur Murray care face din dans un stil de viata.

Acest cadou include 4 lectii private de dans, 4 lectii de dans in grup si 4 party-uri. Pentru un rezultat optim, fiecare lectie de grup si fiecare party se va efectua in saptamana in care a fost efectuata lectia privata sau cel tarziu in saptamana imediat urmatoare lectiei private, dar nu inaintea acesteia.

  • explorarea unor colectii de nisa in parfumeria de lux Madison

Incepand cu anul 2007, MADISON a parfumat peisajul din Romania prin produsele sale exclusive si exclusiviste, a delectat constant cunoscatorii de parfumuri, a educat si dezvoltat segmentul parfumeriei de lux. Cativa ani mai tarziu, conceptul “MADISON absolute beauty” ajunge sa reuneasca in premiera in Romania parfumerie, culoare, cosmetica de lux si salon de tratament intr-un singur spatiu exclusivist dedicat tuturor preferintelor feminine sau masculine.

Pe parcursul intregii experiente, un consultant Madison va impartasi cu pasiune povesti despre case celebre si creatori faimosi, despre generatii si mosteniri, despre pasiuni si descoperiri, despre talente innascute dar si dobandite. La final, cine va primi acest cadou va beneficia de consultanta in alegerea parfumului exclusivist preferat pe care il va lua acasa ca amintire.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: lectii de dans si parfum & consiliere de specialitate

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Lectii De Dans

Scoala de dans Arthur Murray
Adresa: Str Nicolae Caramfil, Nr 87, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti
Program: luni – vineri: 13:00 – 22:00, sambata: 10:00 – 15:00
Lectii:
– 4 lectii private
– 4 lectii in grup (in aceeasi saptamana cu cea in care s-a desfasurat lectia privata sau maxim in saptamana urmatoare)
– 4 party-uri (in aceeasi saptamana cu cea in care s-a desfasurat lectia privata sau maxim in saptamana urmatoare)
Durata: 45 min / lectie
Nr pers: 1

Parfum De Lux & Consiliere

Madison
Adresa: Str. Calea Dorobantilor nr.152, Sector 1, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 10:00-21:00, Sambata: 10:00-19:00, Duminica: 11:00-18:00
Durata: 60 min
Nr pers: 1

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Smells like dancing”