cadou Scent Lab - complice.ro
Scent lab

Un atelier olfactiv privat, pentru pasionatii de esente, fie ele discrete sau tari!

600 lei

Compare

Cadou Scent lab (un atelier olfactiv si transport privat)

“Parfumul este acel accent definitoriu atat de aproape de intimitate care te descrie atat de bine si care iti anunta prezenta intr-o incapere, continuand sa vorbeasca despre tine si atunci cand ai parasit acel loc.” Aceasta definitie a Cristinei Balan sintetizeaza perfect importanta pe care parfumul, in general, o are atat pentru femei, cat si pentru barbati. Totodata, parfumul este pasiune, este istorie, este o lume aparte.

Esentele de parfum au existat inca din cele mai vechi timpuri, dar la ele aveau acces numai capetele incoronate. In prezent exista o gama extrem de variata de parfumuri atat din punct de vedere al esentelor, cat si al preturilor. Cert este ca oricine isi poate permite un parfum si fiecare are esente preferate. Unele persoane nu ies din casa neparfumate, ba chiar folosesc mereu acelasi parfum, tocmai pentru ca acesta ii defineste.

Pentru adevaratii pasionati de parfumuri, dar si pentru cei care doresc sa experimenteze si sa isi gaseasca esenta favorita, am creat un cadou proaspat inmiresmat!

Vrei sa faci o surpriza parfumata unei persoane delicate si indragostita de esente felurite? Ofera-i cadou o incursiune privata in lumea parfumurilor fabricate din ingrediente naturale si transport privat cu sofer, pentru un rasfat complet.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o incursiune privata in atelierul de parfumuri Luviane, al artistei parfumiere Iulia Victoria Neagoe.

Luviane este un atelier de parfumuri si bijuterii, nascut din dragoste si pasiune pentru frumos si pentru esentele frumos mirositoare. Cu ce se mandresc artista si atelierul Luviane? Cu faptul de a fi un nume relativ nou, care a luat nastere in 2014, dar care a si depasit granitele tarii, ajund la Paris la prezentarile de moda; cu faptul ca ofera bijuterii si parfumuri personalizate, acestea din urma fabricate numai din ingrediente naturale ce nu provoaca alergii si care se potrivesc atat barbatilor, cat si femeilor. Si pentru ca sunt atat de naturale pot fi “purtate” si de gravidute dar si de tinere fetite.

Persoana care va primi acest cadou se va bucura sa afle istoria si tainele “parfumului” intr-un tur privat alaturi de specialisti parfumieri, va admira si va testa esente carora cu greu poti sa le rezisti, va participa la un atelier olfactiv in cadrul caruia isi va creea propriul parfum din esentele favorite, parfum pe care il va primi in dar. 

  • transport privat cu sofer asigurat cu drag si profesionalism de catre partenerii nostri de la BlackCab catre atelierul Luviane si inapoi la o adresa din Bucuresti, pentru un confort desavarsit si pentru ca persoana care primeste acest cadou sa ramana cat mai mult timp in Lumea Parfumurilor, departe de forfota strazilor aglomerate.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 activitati: atelier olfactiv si transport privat cu sofer.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Olfactiv

Luviane
Adresa: Bd Basarabia, Nr 250, Pavilion Central, sector 3 Bucuresti
Program: luni – vineri: 12.00-18.00, sambata: 12.00-18.00, Sarbatori legale: indisponibil
Nr participanti: 1
Durara: 2 ore

Transport Privat

BlackCab sau similar

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Scent lab”