Cadou Sapca cu autograful lui Victor Hanescu - complice.ro
Sapca semnata V. Hanescu (2 Hospice)

Cadou Sapca cu autograful lui Victor Hanescu, banii fiind donati integral catre Hospice Casa Sperantei!

300 lei

Compare

Cadou Sapca cu autograful lui Victor Hanescu, banii vor fi donati integral catre HOSPICE Casa Sperantei

Exista un mic obiect, dar esential, care indeplineste un rol foarte important atunci cand vrei sa adopti un stil casual-relaxat in pas cu moda, atunci cand iubesti plimbarile la munte sau la mare, cand adori sa practici sport in aer liber, cand doresti sa oferi un cadou personalizat cuiva drag…. etc si acesta este „sapca”. Si nu orice sapca, ci o sapca de marca, accesorizata elegant cu semnatura celebrului tenisman roman Victor Hanescu. In plus, sapca are puteri miraculoase, intrucat contravaloarea ei va fi in intregime donata catre Organizatia Non-profit Hospice Casa Sperantei.

Victor a castigat primele turnee ca profesionist in mai 2001 la turneele F1 și F2 Futures din Slovacia, iar mai tarziu a ajuns sfert finalist la turneul Rolland Garros in 2005 si castigator al turneului de la Gstaad in 2009. Intre timp, s-a remarcat si la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, unde l-a invins in primul tur pe italianul Simone Bolelli, fiind primul jucator de tenis din Romania care a reusit calificarea in turul doi al unui turneu olimpic de tenis.

Dupa 17 ani de tenis de performanta, din care peste 10 ani in TOP 100 ATP, a venit momentul ca Victor sa treaca la urmatoarea etapa a carierei sale, astfel el infiintand Academia de Tenis Victor Hanescu. Aceasta academie s-a nascut firesc din dorinta de a asigura atat copiilor, dar si parintilor lor, un mediu de dezvoltare in siguranta, incredere si profesionalism in conditii de performanta, beneficiind de facilitati de top: suport mental, strategie, management, antrenamente fizice, tactice si emotionale, suport medical si educatie in sanatate, nutritie si miscare. Viziunea acestei academii este sa dezvolte si sa sustina (viitorii) campioni atat pe terenul de joc, cat si in viata de zi cu zi, sa fie mediul ideal in care sportivii sa se dezvolte atat profesional, cat si uman.[

Vrei sa oferi un cadou special unei persoane pasionata de sport si sa contribui la strangerea de fonduri pentru o cauza nobila? Alege sapca cu autograful lui Victor Hanescu, iar toti banii platiti vor fi redirectionati catre HOSPICE Casa Sperantei!

Organizatia Nonprofit HOSPICE Casa Sperantei a fost infiintata in 1992 si a introdus conceptul de îngrijire paliativa in Romania. Aceasta isi propune sa schimbe vietile celor care traiesc cu o boala incurabila, prin grija si compasiune, oferite neconditionat, cu scopul de a darui demnitate si speranta. HOSPICE Casa Sperantei ofera copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Din 1992 pana acum, 20.000 de oameni aflati intr-o cursa nedreapta au gasit alinare la HOSPICE. Ei si familiile lor au primit sprijin atunci cand au avut nevoie si au aflat cum isi pot pastra demnitatea in fata bolii.


Cadoul Contine

Sapca de brand (Dunlop sau similar), noua, cu autograful lui Victor Hanescu
Banii incasati vor fi donati exclusiv catre HOSPICE Casa Sperantei.

Livrare Si Plata

Sapca este disponibila intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.
Sapca se ridica de la Academia de Tenis Victor Hanescu (str. Glodeni, nr. 3, Bucuresti, Romania) sau se livreaza contra cost prin curier.
Sapca se achita doar prin transfer bancar si nu se poate aplica nici un cod de discount.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Sapca semnata V. Hanescu (2 Hospice)”