cadou Ride with Alex Filip curs condus sportiv pe circuit - complice.ro
Ride with Alex Filip

Curs privat de condus sportiv pe circuit alaturi de pilotul Alex Filip, un cadou memorbil pentru orice impatimit al vitezei!

2,450 lei

Compare

Completeaza cadoul cu optiuni suplimentare

Prelungeste durata experientei cu masina inchiriata pe circuit
Cadou Ride with Alex Filip (curs privat de condus sportiv cu pilotul Alex Filip, ture pe circuit si un obiect cu autograf)

Pentru un impatimit al soselelor, avem un cadou cu multi cai putere, care se lasa goniti pe pista de circuit. Insa cum atentia unui bun sofer trebuie sa fie indreptata intotdeauna si asupra aspectului sigurantei la volan, un curs teoretic si practic sub indrumarea lui Alex Filip, este startul recomandat catre o cursa fara incidente.

Cauti un cadou memorabil pentru un iubitor al vitezei si al motoarelor puternice? Ofera-i in dar pachetul Ride with Alex Filip care contine un curs privat de condus sportiv si va avea parte, probabil, de cea mai tare experienta de condus din viata!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • curs privat de condus sportiv alaturi de pilotul Alex Filip

Cadoul este potrivit oricarei persoane pasionate de sofat, pentru care condusul pe sosea nu mai are taine si drept urmare isi doreste sa treaca la nivelul urmator, pe circuit. Si pentru ca este deja un foarte bun sofer, de aceasta data va avea placerea ca, dupa cursul teoretic, sa piloteze singur timp de 20 minute un Renault Clio RS Trophy.

In procesul de comanda on-line a acestui pachet, poti sa prelungesti suplimentar  experienta pe circuit cu inca 20 de minute cu Mercedes A45 AMG.

Bineinteles, pe parcursul intalnirii, Alex ii va divulga si mici secrete acumulate in anii de pilotaj, care vor incanta si uimi cu siguranta orice interlocutor.

La final, pe langa toate invataturile predate, Alex va darui si un obiect cu autograful sau care sa ramana martor al acestei experiente unice.

Cursul dureaza 3 ore, inclusiv turele cu masina pe circuitul Titi Aur sau similar.

Ceea ce il recomanda pe Alex Filip ca exemplu si indrumator pentru orice sofer este palmaresul sau impresionant din care doar spicuim:

2003 – debut in CNR ca pilot la Raliul Rafo Onesti – Dacia Nova, loc 4 la trofeul N 1,6

2005 – primul sezon complet in CNR – vicecampion al clasei A1,6

2009 – vicecampion national grupa A si castigator al clasei A7 in CNR la volanul unui Citroen C2R2, alaturi de Bogdan Iancu

2012 si 2013 – Campion National in categoria 2WD, loc 1 la clasa 5

2015 – locul 1 in clasamentul ERC3 la Rallye International du Valais, Elvetia, cel mai bine clasat echipaj romanesc din Campionatul European de Raliuri, castigator al categoriei 2WD la Sibiu Rally Challenge, castigator al categoriei 2WD/asfalt la ATA Rally Show

2014-2016, cel mai bun echipaj romanesc din Campionatul European de Raliuri

2017, locul 4 in Trofeul 2WD al Tour European Trophy

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou este compus dintr- un curs privat de condus sportiv pe circuit

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Curs Privat De Condus Sportiv Pe Circuit

Alex Filip
Locatie: la o locatie comunicata de Alex pentru partea teoretica si pe Circuitul Academiei Titi Aur (sau similar) pentru partea practica
Durata: 3 ore
Nr pers: 1
Program: sambata – duminica: 09:00 – 16:00
Conditii:
– beneficiarul trebuie sa aiba peste 18 ani
– beneficiarul trebuie sa aiba carnet de sofer
– beneficiarul trebuie sa aiba documentele de identificare asupra sa

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea partenerului nostru.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Ride with Alex Filip”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Driving with Alex Filip curs condus defensiv sportiv - complice.ro
Driving with Alex Filip

Transforma sofatul in placere si placerea in pasiune: curs privat de condus sportiv sau defensiv cu Alex Filip si acces la o cursa de raliu

2,650 lei