Cadou Rallycopter
Rallycopter

De la praful de pe pista de raliu, la aerul tare al inaltimii survolate cu elicopterul

2,800 lei

Compare

Cadou Rallycopter (o cursa de raliu pe circuit si un survol la bordul unui elicopter)

Crezi ca i se potriveste un cadou care sa contina neaparat si un dram de adrenalina? Sau unul plin de actiune? Ii plac sporturile cu motor? In aer sau pe pamant?

Atunci cautarile tale pot lua sfarsit, caci am pregatit un cadou care le combina pe toate, care va surprinde si care va lasa amintiri de neuitat!

Daruieste-i-l fara emotii si apoi pregateste-ti aparatul foto pentru a imortaliza momentele pe care le va trai la maxim.

 

Vrei sa oferi un cadou care sa cuprinda o cursa de raliu si un zbor cu elicopterul? Alege pachetul nostru cadou plin de actiune!

Cei care vor primi acest cadou se vor bucura de:

  • o cursa de 10 minute de raliu cu o masina Golf 3 GTI pe Autocross Arena, dupa un instructaj personalizat de 10-20 de minute.

Autocross Arena este un teren privat situat in apropierea Bucurestiului pe pamant nivelat, amenajat ca pista de autocross cu o lungime de 900 metri si cu o latime de 8 metri. Un loc in care se dezvolta, cultiva si/sau perfectioneaza tehnicile de condus sportive si unde iese la iveala pilotul din fiecare.

Golf 3 GTI este un autoturism cu o putere de 115 CP, foarte usor de controlat, cu tractiune fata, ceea ce permite o viteza de rulare mult mai mare decat a unor autoturisme cu tractiune spate.

  • un zbor dedicat de aproximativ 25 de minute in jurul Bucurestiului la bordul unui elicopter Robinson 44, cunoscut pentru fiabilitatea sa care poate acomoda pana la 3 pasageri. Pe langa manevrarea aparatului de zbor, pilotul Cornel Antonovici obisnuit sa insoteasca vedetele isi asuma cu placere si rolul de ghid.
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: cursa de raliu cu VW Golf 3GTI pentru o persoana si survol privat cu elicopterul (maxim 3 persoane).

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificată pe voucher

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Cursa Raliu Golf 3 GTI

Autocross Arena

Adresa: Str. Ficusului nr. 10, Mogosoaia, Ilfov
Durata: 10-20 minute instructaj + 10 minute cursa
Program (in conditii meteo favorabile):
– luni: inchis
– marti – vineri: 10:00 – 20:00
– sambata – duminica: 9:00 – 20:00

Survol Privat Cu Elicopter Robinson RII 44

Aviatia Utilitara Bucuresti

Adresa: sos. Bucuresti-Ploiesti, km 8, Sector 1 (in spatele magazinului IKEA din Complexul comercial Baneasa)
Ruta: in jurul Bucurestiului
Durata: aproximativ 25 min

Pentru ca siguranța clientilor este o prioritate pentru noi si colaboratorii nostri, activitatea privind zborul cu elicopterul poate fi reprogramata oricand in perioada de validitate a voucherului, daca conditiile meteo sunt nefavorabile.
Pentru a desfasura zborul in conditii de siguranta este recomandat ca beneficiarii acestui pachet sa nu aiba o greutate totala care sa depaseasca 220 kg.

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Se pot face rezervari in aceeasi zi / in zile diferite, in functie de preferinta celui care primeste cadoul.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Rallycopter”

Etichete: , , .