Cadou Raffly
Rafly

Cadou pentru pasionatii de adrenalina: cursa extinsa de raliu si zbor de lunga durata cu parapanta!

925 lei

Compare

Cadou Rafly (o cursa extinsa de raliu pe circuit si un zbor de lunga durata in tandem cu parapanta)

Sport, miscare, aer liber dar, mai ales, adrenalina sunt ingredientele unei zile perfecte pentru orice pasionat de actiune si senzatii tari. Spiritul de aventura ii caracterizeaza atat pe barbati cat si pe femei, care din ce in ce mai mult, doresc sa incerce meserii sau sporturi care in anii din urma nu le erau accesibile. Astfel, cu gandul la toti cei indragostiti de sporturi extreme, indiferent de varsta, sex, origine, ocupatie am creat un pachet cadou special pentru ca, in timpul liber, fiecare sa fie asa cum isi doreste, simtind senzatii maxime, experimentand activitati deosebite… pe scurt, traind exact asa cum simte, lasandu-se condus de pasiune!

 

Vrei sa oferi un cadou incitant unei persoane deosebite a carei deviza este sa traiasca viata la maxim? Cu pachetul “Rafly”, care include o cursa extinsa de raliu pe circuit si un zbor de lunga durata cu parapanta, vei surprinde placut. Astfel, vei oferi mai mult decat un cadou, ii vei oferi experienta vietii.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o cursa extinsa de 30 de minute de raliu cu o masina Golf 3 GTI pe Autocross Arena, dupa un instructaj personalizat de 10-20 de minute.

Autocross Arena este un teren privat situat in apropierea Bucurestiului pe pamant nivelat, amenajat ca pista de autocross cu o lungime de 900 metri si cu o latime de 8 metri. Un loc in care se dezvolta, cultiva si/sau perfectioneaza tehnicile de condus sportive si unde iese la iveala pilotul din fiecare.

Golf 3 GTI este un autoturism cu o putere de 115 CP, foarte usor de controlat, cu tractiune fata, ceea ce permite o viteza de rulare mult mai mare decat a unor autoturisme cu tractiune spate.

  • zbor de lunga durata in tandem cu parapanta

Partenerii nostri sunt curajosii tineri de la Happy Cloud. De ce i-am ales pe ei drept complici pentru a da curs chemarii catre libertate? Pentru ca zburand cu ei vei descoperi o echipa de piloti de parapanta si viitori prieteni din Brasov. Le place sa fie acolo sus pentru ca, inainte de toate, sustin ei, este pasiunea. Aceasta pasiune pe care doresc sa o impartaseasca si celor cu care zboara!

Experienta este destinata in special acelora care au cunoscut deja placerea zborului si vor mai mult. Mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe! Folosind curentii ascendenti se poate urca fara probleme la peste 2000m, se pot traversa vai si paduri, se poate pluti peste varfurile muntilor. Este un alt fel de experienta pentru care insa trebuie sa fìi pregatit! Un astfel de zbor se poate practica din Aprilie pana in Septembrie, in anumite zile prielnice, cu decolare dupa ora 11.00. Decolarea se face de la Bunloc sau Poiana Brasov, iar durata zborului este intre 30 si 45 de minute, cu un timp total necesar de 90 min.

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: raliu cu Golf 3 GTI si zbor in tandem cu parapanta.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Cursa Raliu

Autocross Arena
Adresa: Str. Ficusului nr. 10, Mogosoaia, Ilfov
Auto: Golf 3 GTI
Participanti: 1
Durata: 10-20 minute instructaj + 30 minute cursa a cate 10 min sau a cate 7 ture de pista
Program (in conditii meteo favorabile): marti – vineri: 10:00 – 20:00, sambata – duminica: 9:00 – 20:00
Conditii speciale: participantul sa nu depaseasca 1,90m si 110kg

Zbor De Durata In Tandem Cu Parapanta

Happy Cloud
Locatie: Telescaun Bunloc, Sacele (Str. Bunloc 185, Sacele) sau pe timp de iarna Telecabina Poiana Brasov (Poiana Brasov)
Durata: in total 90 min / 30-45 min timp aerian
Program: luni – vineri: 11-16, sambata: 11-17, duminica: 11-17, sarbatori legale: 11-16
Perioada: aprilie-septembrie
Nr participanti: 1
Echipament recomandat
– bocanci sau pantofi de munte cu talpa aderenta
– bluza cu maneca lunga
– pantaloni lungi
– iarna, trebuie sa va imbracati adecvat anotimpului, ideal fiind un costum de ski.
Nota: Singura limitare este legata de greutatea pasagerului, respectiv aceasta trebuie sa se incadreze intre 35-100 kg. De asemenea, zborul se va desfasura doar in conditii meteorologice favorabile; in caz contrar, experienta va fi reprogramata

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Rafly”